Obo Bettermann - Instalatii electrice, sisteme complexe de tehnica a constructiilor Magurele

Sisteme de jgheaburi din sarma OBO

Modelat fara limite

În functie de utilizare, trebuie depasite adesea o multitudine de obstacole de tip constructiv sau se recurge la schimbari neobisnuite ale directiei, atât în plan orizontal cât si în plan vertical. Si în acest caz, montajul este simplu si verificat în practica: cu ajutorul piesei GRS, canalele se adapteaza si se monteaza rapid fara însurubare. În acest mod pot fi înlaturate cu precizie si problemele neasteptate întâmpinate la montaj.

Montaj direct pe perete si tavan

 

Utilizarea optima a spatiului

Si atunci când spatiul este restrâns: jgheabul versatil din sârma se poate monta aproape oriunde. În orice pozitie, G-GRM se poate monta direct pe pereti si tavan. Mai ales în zona tavanelor false, camerelor pentru servere si cladirilor de birouri, asigura o utilizare optima a spatiului.

Material versatil

Încaperi uscate, încaperi umede, zone exterioare, industria alimentara sau constructia de tuneluri – pentru orice domeniu, jgheabul din sârma G Magic are suprafata potrivita. Selectia merge de la galvanizat, la galvanizat la cald prin scufundare si pâna la variantele din otel inoxidabil. Solutii flexibile pentru cele mai variate aplicatii.

Flexibil, fara suruburi, rezistent

 

GR-Magic® . Talentul nostru universal patentat.

Inovatia sistemului OBO: Jgheab din sârma cu sistemul patentat de îmbinare GR-Magic® – montaj rapid si flexibilitate noi definite.

 

Durata de montaj devine tot mai importanta în adoptarea sau neadoptarea unui produs. Jgheabul din sârma GR-Magic® de la OBO reprezinta o veritabila inovatie a sistemului. Gratie sistemului de legatura dezvoltat si brevetat de catre OBO, montajul se realizeaza în câteva secunde fara unelte numai printr-o singura maneta.

Pentru legatura longitudinala nu sunt necesare nici piese de îmbinare, nici unelte pentru montaj. O simpla introducere si gata. Acest lucru va permite sa economisiti spatiul de depozitare a pieselor de îmbinare si totodata si costurile. Si aceasta fara nici o pierdere a stabilitatii si a capacitatii portante. Probele de încercare demonstreaza faptul ca sistemele GR-Magic® sunt similare îmbinarilor traditionale cu surub. Acest lucru îl demonstreaza si proprietatile electrice: Valorile solicitate în directiva VDE 0639 respectiv în noul IEC/EN 61537 sunt realizate fara probleme. Jgheaburile din sârma se pot fixa pe consola fara suruburi.

Mentinerea functionarii cu GR-Magic®

 

În afara de un montaj rapid si o varietate de aplicatii, inovatia OBO ofera un alt avantaj important: Sistemul de jgheaburi din sârma GR Magic® si-a dovedit în mod impresionant rezistenta si stabilitatea în testele de incendiu efectuate conform DIN 4102 partea 12. Aici s-a verificat un mod de pozare cu o sarcina cabluri de 15 kg/m si o distanta de sprijin de 1,5 m. Cu GR-Magic®, variantele de pozare ale mentinerii functionarii s-au dezvoltat suplimentar. Un sistem care este bine chibzuit, rapid si sigur pentru practica cotidiana a instalatiilor.

Galerie foto
  • ...