Obo Bettermann - Instalatii electrice, sisteme complexe de tehnica a constructiilor Magurele

Deskbox-ul DBK pliabil

 

Un pachet perfect

 

Posturi de lucru, mese de conferinta – spectrul de utilizare al Deskbox-ului DBK pliabil este larg. Laptop, Beamer sau PC: deschideti clapa, introduceti stecarul, închideti clapa. Peria integrata permite o manevrare curata a cablurilor.

 

Latimi disponibile

Deskbox DBK este disponibil în trei latimi. Rezulta urmatoarele latimi pentru echiparea cu aparate de instalare:

  • 150 mm
  • 200 mm
  • 300 mm

Variante standard

Deskbox DBK se livreaza în varianta standard cu suprafata din otel inox. La cerere sunt disponibile urmatoarele variante:

  • vopsit negru
  • vopsit în diverse culori

 

Modele standard

OBO ofera mai multe modele pre-confectionate si gata de conectare ale dozei de birou DBK pentru cerinte standard la locul de munca. Cablul de conectare la retea este deja preinstalat.

Alternativ, Deskbox DBK este echipat în functie de dorinta, cu o gama larga de dispozitive de instalare si accesorii disponibile. Aceasta variaza de la prizele specifice fiecarei tari, module de date si de protectie pâna la conexiuni multimedia. Deskbox-ul individual este apoi furnizat ca unitate testata si gata de conectare cu cablu de alimentare. Va rugam sa tineti cont ca elementele componente pentru echipare nu pot fi comandate separat.

Pentru fiecare mediu de sistem, solutia potrivita – asta este ceea ce ofera seria Modul 45®. Cu o noua generatie de prize, OBO creste diversitatea gamelor. Diversitatii i s-a adaugat programul cu prizele din seria Modul 45connect® pentru montarea în sistem de canal de aparate Rapid 45 si Rapid 80. Sunt disponibile prize simple, duble si triple, în variante cu contact de împamântare si cu stift de împamântare. De asemenea noi, ca si sortiment, sunt prizele codate, pentru delimitarea sigura a circuitelor speciale de curent.

Seria Modul 45, prin formatul sau compact, este perfect echipata si pentru piata internationala. Aceasta contine prize conform standardelor pentru China, India si Africa de Sud, precum si pentru tarile cu standard britanic. Calitatea înalta a programului complet este asigurata de OBO prin realizarea proprie a tuturor componentelor sistemului.

Galerie foto
  • ...
  • ...