Nexia CRG - Consultanta fiscala si audit financiar, Bucuresti

Servicii consultanta fiscala

Lucram cu firme care se confrunta deseori cu interpretari ale legislatiei din partea autoritatilor fiscale.   Am observat ca media de reducere a amenzilor aplicate de organele fiscale la clientii asistati de consultantii nostri este de 62%. Pentru clientii nostri procentul de recuperabilitate a TVA la cererile de rambursare adresate fiscului este de 87%, in ultimul an.   Am avut un client, sucursala a unei firme nerezidente, care a solicitat o rambursare de TVA. Initial inspectorii nu au acordat drept de deducere a TVA pentru imobilizarile in curs de executie nefinalizate a caror executie a fost sistata, in suma 49.000 lei. Am adus documente care sa ateste abandonarea executarii lucrarilor de investitii, date fiind circumstantele ce nu tin de vointa persoanei impozabile, ci de conjunctura economica mondiala nefavorabila. Ca urmare clientului nostru i-a fost rambursata toata suma solicitata.   In speta data specialistii nostri s-au documentat din jurisprudenta europeana referitoare la dreptul de deducere a TVA (Hotararea Curtii Europene de Justitie in Cauza C-37/95 Statul Belgian impotriva Ghent Coal Terminal NV).

Consiliere pentru planificare fiscala

O echipa de consultanti pentru planificare fiscala poate recomanda cea mai potrivita schema de lucru pentru afacerea dvs.

Este mai rapid si mai eficient atat din punctul de vedere al costurilor initiale cat si al celor ulterioare, deoarece consultanta propriu-zisa este gratuita; practic apar doar costuri legate de infiintarea firmei si de primul an de functionare.

In plus, beneficiati de asistenta in ceea ce priveste administrarea firmei pe toata durata de functionare.

Revizuire fiscala

  Revizuirea fiscala a unei companii presupune verificarea conformitatii si examinarea indeplinirii obligatiilor declarative si de plata la nivel fiscal.   Revizuirea contabila si fiscala este utila cand au loc schimbari in structura actionariatului sau a persoanelor cheie din management sau din departamentul financiar-contabil. Momentul instalarii unui nou actionariat sau a unui nou manager este ideal pentru a examina starea de sanatate financiar-contabila a companiei.

Rambursari de taxe sau impozite

Veti economisi timp pretios pentru activitatea companiei dumneavoastra, lasand specialistii sa se ocupe de aceste demersuri, care reclama timp, rabdare, experienta si cunostiinte stricte de specialitate.

Prin aceasta linie de servicii, colectam documentele pe baza carora se pregateste cererea de rambursare, le revizuim pentru a ne asigura ca sunt conforme cu legislatia in vigoare, dupa care pregatim cererea de rambursare si ne asiguram ca toate demersurile necesare sunt facute la timp.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214100429
Str. Gara Herastrau, Nr. 4D, Green Court, Corp C, et. 5, Sector 2, Bucuresti
Distribuie