Nexia CRG - Consultanta fiscala si audit financiar, Bucuresti

Servicii de contabilitate

Am observat ca multi clienti sunt nemultumiti deoarece nu pot comunica in limbajul de business cu contabilii lor. Contabilii obisnuiti nu furnizeaza informatiile necesare managerilor si nu comunica eficient si transparent cu clientii.   Lunar, noi facem urmatoarele 5 lucruri:   •Cand primim documentele de la client, facem o scurta evaluare a acestora, punem intrebari, cerem lamuriri;   •Facem inregistrarile contabile, astfel incat sa respectam termenele;   •Ii comunicam clientului ce plati are de facut catre buget si data limita a platilor;   •Apoi, facem o reconciliere a soldurilor pentru a evita aparitia erorilor;   •La sfarsitul lunii, intocmim un mic raport in care atragem atentia asupra aspectelor ce sunt de interes pentru client, ii facem recomandari pentru imbunatirea activitatii.   Spre exemplu, un client care activeaza in activitatea de transporturi internationale nu a fost informat corect de fostul contabil despre cum poate sa-si recupereze TVA-ul aferent combustibilului in tarile din UE si si-a indisponibilizat pe o perioada de peste 1 an o suma de peste 100.000 euro . Cu asistenta noastra profesionala, si-a recuperat suma.   Noi comunicam permanent cu clientii nostri, raspundem prompt la solicitarile lor, le dam sugestii pentru evolutia favorabila a afacerii lor si avem astfel clienti multumiti.   Contabilitate financiara

Pentru ca am anticipat schimbarile si ne-am pregatit personalul pentru noile realitati, suntem azi capabili sa contribuim cu claritate, eficienta si initiativa la asigurarea preciziei raportarilor dvs. contabile in acelasi timp cu optimizarea profitabilitatii afacerii dvs.

Salarizare si personal

  Operatiunile legate de salarizare si personal si evidentele care decurg din acestea pot fi mult simplificate cu ajutorul specialistilor, sau mult complicate daca sunt lasate pe mana entuziastilor.  

Planificare financiara si control

  Analiza permanenta a perfomantelor trecute permite managerilor de a lua de decizii strategice mai bune si de a intocmi planuri mai bune pe viitor. Planificarea si controlul bugetelor sunt actiuni distincte, insa functioneaza intotdeauna impreuna.  

Conformare fiscala

Pregatirea corecta si la timp a declarlaratiilor fiscale reduce riscul aparitiei unor diferende ulterioare cu autoritatile fiscale. Specialistii nostri au o experienta vasta in domeniul intocmirii declaratiilor fiscale si lucrul cu autoritatile fiscale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214100429
Str. Gara Herastrau, Nr. 4D, Green Court, Corp C, et. 5, Sector 2, Bucuresti
Distribuie