Nemar Edil-Construct, Bucuresti - Constructii industriale, civile si edilitare

Drumuri si statii de epurare

La Nemar Edil Construct pornim de la premisa ca doar construind putem schimba viitorul si sa ne bucuram de lumea din jur asa cum ne-o dorim noi. Prin urmare, ne-am specializat in domeniul constructiilor, iar in ultimii ani am incercat sa ne extindem domeniul de activitate pentru a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate intr-o paleta foarte diversificata de lucrari de constructie. Activitatea de baza a firmei noastre se concentreaza pe realizarea de lucrari de proiectare si executie de constructii civile si industriale, dar ne-am extins serviciile si in constructia de drumuri si statii de epurare.

In domeniul constructiilor de drumuri, societatea Nemar Edil Construct pune la dispozitia clientilor cele mai noi tehnologii in acest domeniu pentru a realiza lucrari ale constructiilor rutiere la cele mai ridicate standarde de calitate. Calitatea unui drum este data de durabilitatea acestuia in timp in conditii de utilizare intensa, iar pentru a avea garantia faptului ca toate drumurile realizate de firma noastra se ridica la cele mai inalte standarde, la Nemar Edil Construct folosim materiale de cea mai buna calitate si expertiza adevaratilor profesionisti in proiectarea si executarea de lucrari rutiere. Proiectam atat drumuri nationale, cat si drumuri judetene sau drumuri comunale, dar de asemenea ne asiguram si de faptul ca aceste drumuri sunt racordate la canalele de drenare a apei provenite din precipitatii pentru a asigura astfel durabilitatea in timp a drumurilor construite.

Un alt serviciu oferit de firma Nemar Edil Construct se refera la constructia de statii de epurare. Realizand faptul ca statiile de epurare reprezinta proiecte hidroedilitare de importanta majora pentru orice comunitate, echipa noastra de specialisti s-a specializat pe proiectarea de astfel de constructii si pe executia lor la cele mai inalte standarde de calitate. Folosind cele mai moderne tehnologii si metode flexibile de lucru, Nemar Edil Construct pune la dispozitia celor interesati o gama diversificata de proiecte pentru statii de epurare de diferite dimensiuni, in functie de necesitatea fiecarei comunitati. Flexibilitatea metodelor de lucru, calitatea materialelor folosite, dar si expertiza in domeniul constructiilor de statii de epurare puse la dispozitie de catre cei de la Nemar Edil Construct reprezinta responsabilitate fata de mediul inconjurator, fata de comunitatile unde urmeaza a fi ridicate statiile de epurare, dar si fata de bugetul comunitatilor locale prin prisma faptului ca se vor folosi materiale rezistente si tehnice inovative astfel incat investitia sa fie pe termen lung.

In ultimii ani, Nemar Edil Construct a realizat diverse proiecte de drumuri si statii de epurare, proiecte realizate mereu la termen si care sunt considerate un mare succes. La Nemar Edil Construct ne mandrim cu toate proiectele realizate cu succes, iar aceste proiecte reprezinta un motiv de mandrie si pentru beneficiarii care ne-au contractat si ne-au acordat incredere. Prin urmare, pentru constructia de drumuri si statii de epurare nu ezita sa contactezi specialistii care lucreaza pentru Nemar Edil Construct. Profesionalismul intregii echipe, experienta vasta in domeniul constructiilor si cele mai moderne tehnici de lucru si utilaje garanteaza pentru proiecte de succes in ceea ce inseamna constructia de drumuri si statii de epurare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213181043; 0213181042
Bd. Timisoara, Nr. 89-91,et. 1, Sectorul 6, Bucuresti
Distribuie