Nemar Edil-Construct, Bucuresti - Constructii industriale, civile si edilitare

Canalizare

Cu totii ne dorim sa traim intr-un mediu cat mai curat si mai putin poluat. Pentru acest lucru este necesar ca toate activitatile si organizarea spatiului in care traim sa fie realizate in conformitate cu anumite norme de protectie a mediului, iar un aspect important asupra caruia trebuie sa ne aplecam se refera la sistemele de canalizare si retelele de alimentare cu apa.

La Nemar Edil Construct vei putea gasi specialisti care sa te ajute cu orice proiect de canalizare ai avea. In cadrul echipei noastre exista personal calificat pentru a oferi servicii de consultanta, proiectare si executie in domeniul canalizarii si a retelelor de alimentare cu apa. In cei peste 10 ani de experienta am realizat diverse proiecte de canalizare acumuland o vasta experienta in acest domeniu. In consecinta, atunci cand ai un astfel de proiect de dus la bun sfarsit nu ezita sa apelezi la specialistii de la Nemar Edil Construct.

Pentru ca fiecare proiect de canalizare este diferit si are cerinte proprii, la Nemar Edil Construct ne straduim sa gasim cele mai eficiente si fiabile solutii pentru realizarea retelei de canalizare in cel mai scurt timp, la cea mai buna calitate si oferind cea mai mare durabilitate in timp pentru canalizarea respectiva. Serviciile pe care le oferim la Nemar Edil Construct in constructia de canalizari includ consultanta pentru orice proiect de canalizare, dar si proiectarea retelelor de canalizare de tip unitar, mix sau in sistem divizor. De asemenea, serviciile includ si proiectarea de tunele si micro-tunele, dar si proiectarea statiilor de epurare a apelor uzate, fie ca sunt ape menajare sau ape industriale.

La Nemar Edil Construct acordam atentie fiecarui detaliu atunci cand vine vorba de proiectarea unei retele de canalizare. Astfel, toate retelele proiectate de echipa noastra de ingineri si instalatori sunt realizate la dimensiuni care sa ofere o panta si o sectiune transversala optime pentru a permite si a facilita transportul de apa uzata la debitul maxim al acesteia. In cadrul oricarei retele de canalizare proiectate de Nemar Edil Construct vom avea in vedere topografia terenului unde urmeaza a fi construita aceasta retea, utilitatile deja existente in zona respectiva, latimea cailor de acces, eventualele situri arheologice si nu in ultimul rand amplasarea statiei de epurare fata de reteaua de canalizare ce urmeaza a fi executata. De asemenea, tot in faza de proiectare vom acorda atentie maxima pentru acele spatii de supraveghere si de intretinere a retelei de canalizare. Odata ce etapa de proiectare a fost incheiata cu succes, urmeaza etapa de executie propriu-zisa a retelei de canalizare. In cadrul acestei etape se vor folosi ultimele inovatii in materie de materiale si tehnologii pentru realizarea unei retele de canalizare de cea mai buna calitate, care sa reziste in timp si care sa fie conform standardelor de protectie a mediului aflate in vigoare.

La Nemar Edil Construct ne implicam cu maxima seriozitate in orice proiect si punem la dispozitia clientilor nostri cel mai ridicat nivel de profesionalism. Serviciile noastre in domeniul retelelor de canalizare au fost deja implementate in numeroase proiecte, iar clientii au fost extrem de multmumiti de calitatea proiectelor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213181043; 0213181042
Bd. Timisoara, Nr. 89-91,et. 1, Sectorul 6, Bucuresti
Distribuie