Nemar Edil-Construct, Bucuresti - Constructii industriale, civile si edilitare

Constructii civile si industriale

In orice proiect in domeniul constructiilor faza de proiectare este esentiala pentru a putea vorbi de un proiect de succes. Lucrarile de proiectare sunt fundamentul pentru lucrari de executie in materie de constructii civile si industriale, iar daca faza de proiectare este realizata de cei mai buni specialisti in domeniu, atunci cu siguranta si faza de executiei a constructiilor se va derula fara nicio problema, iar intr-un final proiectul va fi un succes.

Daca ai nevoie de lucrari de proiectare si de executie pentru constructii civile si industriale, atunci echipa de specialisti ce lucreaza pentru Nemar Edil Construct reprezinta cea mai buna alegere. Intreaga echipa ce lucreaza pentru Nemar Edil Construct este calificata si instruita pentru a presta servicii de lucrari de proiectare si de executii pentru constructii civile si industriale la cele mai inalte standarde de calitate. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor si cele mai inalte standarde profesionale in domeniul constructiilor, Nemar Edil Construct este pregatita sa faca fata oricarei provocari in materie de lucrari de proiectare si de executie pentru constructii civile si industriale.

Fie ca vorbim despre constructii civile rezidentiale sau nerezidentiale, fie ca vorbim despre constructia spatiilor comerciale sau industriale, la Nemar Edil Construct vei putea beneficia de toata gama de lucrari incepand cu faza de proiectare si terminand cu finisajele oricarei constructii. La Nemar Edil Construct ne luam mereu angajamentul de predare a proiectelor in constructii in termenul stabilit. Mai mult decat atat, oricare dintre aceste lucrari de proiectare si de executie pentru constructii civile si industriale efectuate de catre firma noastra vor trece testul timpului.

Orice proiect in domeniul constructiilor necesita multa implicare, mult timp si multa experienta. Atunci cand alegi ca si colaborator in lucrari de proiectare si de executie pentru constructii civile si industriale pe cei de la Nemar Edil Construct vei putea beneficia de o paleta larga de servicii atat pentru faza de proiectare, cat si pentru faza de executie propriu-zisa. Astfel, in faza de proiectare vei beneficia de servicii precum intocmirea documentatiei de urbanism, intocmirea proiectului tehnic propriu-zis, expertize tehnice pentru intreaga constructie, obtinerea avizelor necesare specificate in certificatul de urbanism sau intocmirea documentatiei pentru obtinerea de avize necesare constructiei. Odata solutionate toate aspectele din faza de proiectare, se va trece la executia propriu-zisa a constructiei, iar aici serviciile pe care le oferim la Nemar Edil Construct includ servicii de consultanta in alegerea terenului si a materialelor de constructii, studii de fezabilitate, dar si urmarirea executiei constructiei pe santier.

In materie de constructii oferim servicii de la ridicarea fundatiei, la ridicarea corpului cladirii si pana la constructia de acoperisuri. Inca din faza de proiectare si pana in faza de executie la Nemar Edil Construct folosim cele mai noi tehnologii in materie de lucrari de proiectare si de executie pentru constructii civile si industriale. Intreaga echipa ce lucreaza pentru firma noastra este atenta la detalii astfel incat sa putem oferi cea mai buna calitate in constructii, punand la dispozitia clientilor maiestria personalului, calificarea acestuia si experienta vasta in domeniu.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0213181043; 0213181042
Bd. Timisoara, Nr. 89-91,et. 1, Sectorul 6, Bucuresti
Distribuie