NB Traduceri - Birou de traduceri autorizate si interpretariat, Cotroceni, Sector 5

Birou traduceri legalizate

Traducerea legalizata este traducerea autorizata ce beneficiaza de o incheiere de legalizare a semnaturii traducatorului in baza unui specimen de semnatura depus, atasata de catre biroul notarului public. Practic, prin traduceri legalizate se certifica autenticitatea semnaturii traducatorului autorizat si detinerea acestuia a unei autorizatii emisa de Ministerul Justitiei.

Birou traduceri legalizate

In cazul traducerilor, trebuie retinut faptul ca se pot legaliza doar traducerile autorizate efectuate de catre un traducator autorizat. Pentru legalizarea traducerilor este nevoie de prezentarea documentelor in original.

La NB Traduceri efectuam traduceri legalizate pentru documente oficiale:

• Contracte, adeverinte sau documente constitutive ale societatilor

• Documente personale: certificat de nastere, certificat de deces, acte casatorie, acte divort etc.

• Documente doveditoare cum ar fi facturi sau acte de transport

• Declaratiilor notariale, procuri etc.

• Documente juridice, tehnice, medicale, financiare

• Documente de studii: certificate, autorizatii, diplome

• Acte auto

Inainte de a efectua o traducere legalizata, fiecare document trebuie sa beneficieze de traducere autorizata. Astfel, alege dintre cele peste 30 de limbi straine disponibile pe site-ul nbtraduceri.ro: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, bulgara, maghiara, rusa, greaca, neogreaca, sarba, ceha, olandeza, polona, slovaca, turca, croata, persana, ucraineana, finlandeza, norvegiana, suedeza, araba, ebraica, albaneza, chineza, hindi, latina, slovena, japoneza, macedoneana, daneza.

Descopera lista completa de preturi pentru toate tipurile de traduceri.

Cere o cotatie de pret

Iti stam la dispozitie cu informatii necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborari ne poti contacta oricand, folosind urmatoarele date de contact: 021.794.52.22 / 0787.546.885 sau office@nbtraduceri.ro

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0217945222; 0787546885; 0786880523
Dr. Louis Pasteur, Nr. 49, sector 5,
Distribuie