NB Traduceri - Birou de traduceri autorizate si interpretariat, Cotroceni, Sector 5

Servicii interpretariat

Servicii de interpretariat simultan si consecutiv

De peste 12 ani oferim servicii de interpretariat simultan si consecutiv in si din peste 30 de limbi straine. Acordam o atentie deosebita cerintelor clientilor nostri si a conditiilor agreate cu acestia. Asiguram interpretariat la notar pentru semnarea actelor sau interpretariat simultan la conferinte internationale, spre exemplu.

Servicii de interpretariat consecutiv sau simultan

Livram servicii de interpretariat pentru persoane fizice si persoane juridice in Bucuresti si in restul localitarilor din Romania (servicii la cerere).

Colaboram cu o echipa de peste 150 de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei pentru cel putin o limba straina. Acest lucru ne permite sa oferim servicii de interpretariat consecutiv la biroul notarial, starea civila sau intalniri de business. Si interpretariat simultan in cazul conferintelor cu speakeri sau invitati straini, conferinte, prezentari, seminarii, intalniri de afaceri, targuri si expozitii, vizite oficiale, training-uri etc.

In plus desfasuram parteneriate cu cele mai importante branduri din Romania pentru evenimente speciale pentru care asiguram servicii de interpretariat simultan, cu o expunere importanta in mediul de business international.

Fiecare sesiune de interpretariat are specificul ei, iar termenii sunt agreati de comun acord cu clientii nostri, de fiecare data.

Interpretii detin experienta necesara si abilitatile lingvistice pentru a asigura servicii de interpretariat simultan sau consecutiv in urmatoarele limbi straine: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, bulgara, maghiara, rusa, greaca, neogreaca, sarba, ceha, olandeza, polona, slovaca, turca, croata, persana, ucraineana, finlandeza, norvegiana, suedeza, araba, ebraica, albaneza, chineza, hindi, latina, slovena, japoneza, macedoneana, daneza.

Descopera lista completa de preturi pentru serviciile de interpretariat.

Interpretariat simultan? Interpretariat pentru afaceri, conferinte, evenimente corporate, seminarii, intalniri, discursuri, prelegeri, cursuri ? Interpreti autorizati si specializati pe diverse domenii de activitate ? Oferte personalizate Interpretariat consecutiv? Interpretariat de insotire, chouchotage ? Interpretariat rapid din limba sursa in limba tinta ? Lansari de carte, evenimente private ? Intermediere semnare acte la biroul notarului public sau oficiul starii civile

Cere o cotatie de pret

Iti stam la dispozitie cu informatii necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborari ne poti contacta oricand, folosind urmatoarele date de contact: 021.794.52.22 / 0787.546.885 sau office@nbtraduceri.ro

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0217945222; 0787546885; 0786880523
Dr. Louis Pasteur, Nr. 49, sector 5,
Distribuie