NB Traduceri - Birou de traduceri autorizate si interpretariat, Cotroceni, Sector 5

Apostilari-Supralegalizari

Oferim servicii de apostilari-supralegalizari pentru documentele oficiale emise in Romania sau in strainatate.

Apostilarea unui document pe teritoriul Romaniei certifica recunoasterea acelui act oficial, emis de una dintre institutiile statului,. Apostilarea este valabila pentru oricare dintre tarile semnatare ale Conventiei de la Haga. Aceasta conventie a fost incheiata in data de 5 octombrie 1961.

Apostila se aplica doar pe documentele originale, iar institutiile statului care pot efectua acest lucru sunt: Camera Notarilor Publici, Prefectura si Tribunalul.

Apostilari-Supralegalizari pentru acte oficiale

Supralegalizarea este necesara in conditiile in care documentele se vor utiliza inafara tarilor care nu au semnat Conventia de la Haga. Asadar este valabila pentru tarile care nu au statut de membru. Si este un proces necesar in recunoasterea oricarui act oficial ce urmeaza sa fie utilizat in strainatate.

Oferim servicii de apostilari-supralegalizari pentru orice tip de document oficial: acte de studii, cazier judiciar, stare civila, adeverinte, hotarari judecatoresti, acte notariale etc.

Si servicii premergatoare lor: traduceri autorizate, traduceri legalizate si interpretariat in si din peste 30 de limbi straine.

Consulta lista de preturi pentru urmatoarele limbi straine: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, bulgara, maghiara, rusa, greaca, neogreaca, sarba, ceha, olandeza, polona, slovaca, turca, croata, persana, ucraineana, finlandeza, norvegiana, suedeza, araba, ebraica, albaneza, chineza, hindi, latina, slovena, japoneza, macedoneana, daneza.

Oferim consiliere gratuita pentru toate tipurile de servicii de mai sus, trebuie doar sa ne contactezi folosind datele de mai jos.

Cere o cotatie de pret

Iti stam la dispozitie cu informatii necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborari ne poti contacta oricand, folosind urmatoarele date de contact: 021.794.52.22 / 0787.546.885 sau office@nbtraduceri.ro.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0217945222; 0787546885; 0786880523
Dr. Louis Pasteur, Nr. 49, sector 5,
Distribuie