National Office Ideas jaluzele, rulouri Bucuresti

Rulouri, copertine

Rulourile exterioare din aluminiu reprezinta o solutie eleganta si eficienta pentru protejarea ferestrelor atat de razele solare cat si de intemperiile atmosferice. Datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica, rulourile exterioare ofera o buna izolare fonica si termica a locuintei dumneavoastra.

Rulourile exterioare pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita deloc ridicarea lor din exterior, permit economisirea unui procent din cheltuielile pentru energie, aducand in locuinta un plus de temperatura intre 2 si 4 grade in perioada rece sau mentinerea unei temperaturi mai scazute in zilele calduroase.

Lamelele rulourilor pot fi realizate din aluminiu si PVC. Se recomanda alegerea celor din aluminiu, atat datorita rezistentei in timp cat si faptului ca pot fi executate in dimensiuni mai mari fata de cele din PVC. Rulourile pot fi montate odata cu tamplaria (rulouri suprapuse) sau dupa aplicarea tamplariei (rulouri aplicate).

Rulourile suprapuse se monteaza odata cu tamplaria din aluminiu sau PVC. Se folosesc acolo unde exista posibilitatea montarii lor impreuna cu tamplaria si sunt destinate locuintelor noi sau cazurilor in care se schimba tamplaria cu totul. Caseta se fixeaza deasupra tamplariei si se monteaza impreuna cu aceasta in golul de fereastra.

Rulourile aplicate sunt recomandate pentru ferestrele deja existente. Instalarea lor se poate face pe tamplarie sau pe zidarie, in functie de particularitatile fiecarei cladiri. Lamelele, caseta de protectie si sinele de ghidare sunt din aluminiu.

Rulourile din aluminiu au trei modalitati de actionare:

  • - cu manivela
  • - cu snur sau panglica
  • - actionare electrica, cu telecomanda sau intrerupator

Acestea pot fi prevazute si cu plasa impotriva insectelor.

 

 

Copertinele (parasolarele) sunt gandite pentru a proteja din exterior obiectele de mobilier. Acestea reprezinta o solutie ideala pentru umbrirea balcoanelor, ferestrelor sau a teraselor.Copertinele sunt de doua tipuri: retractabile si tip marchiza.

Copertinele retractabile sunt compuse din doua sau mai multe brate extensibile, care se deschid in plan orizontal sau vertical, acoperite cu material textil impermeabil. Panza (100% acryl sau poliester + PVC) se ruleaza pe un ax montat in plan orizontal. Acest tip de copertine ofera o umbrire variabila si permite evitarea expunerii pe timp nefavorabil atat a tesutului acrilic cat si a partilor metalice. Actionarea poate fi manuala sau electrica cu intrerupator sau telecomanda.Copertinele retractabile pot fi dotate cu o caseta de aluminiu in care se va strange materialul textil.

Copertinele tip Marchiza sunt copertine destinate umbririi balcoanelor, teraselor si verandelor. Bratele din aluminiu cu arcuri, asigura o intindere perfecta a prelatei si previn strangerea bratelor sub actiunea vantului.

Galerie foto
  • ...