National Office Ideas jaluzele, rulouri Bucuresti

Storuri venetiene

Jaluzelele orizontale (storuri venetiene) sunt realizate din aluminiu de import, in varianta de lamela ingusta de 16 mm (pentru montaj pe partea interioara a ferestrei in interiorul tamplariei) si  clasica de 25 mm (pentru montaj in exteriorul tamplariei).Sunt recomandate atat pentru living-uri, dormitoare cat si pentru bucatarii, bai, terase si balcoane, acolo unde spatiul este limitat sau exista umezeala ridicata.

Optional se adauga un sistem de ghidaj ce asigura fixarea in partea de jos si permite ca, in cazul dschiderii ferestrelor in sistem oscilo-batant, jaluzelele orizontale sa ramana fixate pe geam, paralele cu sticla ferestrei.

Acestea dispun de un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal ce permite reglarea intensitatii luminii ce patrunde in incapere si asigura blocarea semiautomata in plan vertical, ridicarea jaluzelelor facandu-se pana la nivelul dorit.

Jaluzelele orizontale sunt usor de intretinut. Praful se poate indeparta foarte usor cu o carpa uscata sau cu o perie moale, iar petele se scot cu alcool. Daca se doreste, se pot spala cu dusul in cada, demontarea si montarea la geamuri se face cu usurinta, datorita sistemelor de fixare.

Galerie foto
  • ...