National Office Ideas jaluzele, rulouri Bucuresti

Jaluzele verticale textile

Jaluzelele verticale realizate din materiale textile, cel mai cunoscut si cel mai utilizat sistem de protectie solara si de decorare a ferestrelor, creeaza o ambianta placuta incaperii, ofera o nota eleganta si distinsa avand in vedere functia de protejare impotriva razelor solare, fapt ce se realizeaza cu ajutorul unghiului de inclinare al lamelelor sau prin gradul de strangere al acestora.

 

Pentru realizarea unor efecte deosebite, jaluzelele verticale se pot executata in combinatii de culori, cu lamele in doua sau mai multe culori diferite, dispuse alternativ. Acestea se pot aranja intr-o alta ordine, pentru redecorarea incaperii.

Se pot monta pe plafon casetat, tavan, rigips, beton, lemn, plafon inclinat sau deasupra geamului in console. Jaluzelele, in functie de gradul de deschidere dorit, ofera atat protectia incaperii de razele solare, intimitate, cat si o vedere exterioara, ele fiind confectionate de la translucid pana la opac.

Constituind un element deosebit pentru decor interior, jaluzelele verticale prezinta anumite caracteristici precum: stabilitate cromatica si dimensionala, sunt lavabile, antistatice, termostabile si ignifuge.

Actionarea jaluzelelor verticale se poate realiza prin: strangerea lamelelor in parti (stanga – dreapta), in partea opusa, strangerea lamelelor centrala sau sub forma de cortina.Avantajul materialului din care sunt confectionate jaluzelele este acela ca firul acestuia este vopsit inainte de tesere, ceea ce ii confera o rezistenta foarte mare la decolorare.

Galerie foto
  • ...