Montaj usi, parchet, lambriu Bucuresti si Ilfov

Alegerea usilor simple si duble

Alegerea usilor

Alegerea usilor poate deveni o activitate grea daca nu stiti ce ce sa cautati. Cu noi, alegerea usilor este foarte simpla. Montajul usilor este recomandat sa fie realizat de catre un specialist.

Cum ne alegem o usa interior ?

-Pentru a alege o usa interior trebuie sa stim dimensiunea, care poate fi de latimea  68, 78, 88 cm sau duble 120-140-160cm si inaltimea care variaza 203, 205, 207 cm in functie de producator.

-Mentionez ca usa interior  de 68 cm sunt pentru bai, cele de 78 cm pentru bucatarii  iar cele de 88cm la dormitoare si sufragerii. In functie de spatiu  nu este obligatoriu sa respectam aceste cote.

-Urmatorul pas este sa ne alegem culoarea  unei usi de interior  si modelul care difera in functie de gustul fiecaruia, aici vreau sa spun ca pe usile de interior  de culori inchise se vede foarte tare praful sau urmele.

-Calitatea   unei usi de interior  este foarte importanta, aceasta fiind determinata in special de pret, care incepe de la 350 lei pentru usile produse in China. Acesta cu alte  modele unde pretul ajunge  la  1000 lei si chiar peste acesta.

Usa interior dubla                                                                                                                                             

– Usa dubla interior  este destinata pentru incaperi  mai mari de genul  living, holuri  prin care se doreste o circulatie lejera, sau introducerea in incapere a unor obiecte de mobilier de dimensiuni  mari, in momentul deschiderii  ambelor foi de usi. Accesul de zi cu zi duce la folosirea unei singure usi.

Galerie foto
  • ...