Montaj usi, parchet, lambriu Bucuresti si Ilfov

Montaj lambriu PVC

Oferim servicii de montaj lambriu pvc de inalta calitate in Bucuresti si Ilfov. Aici puteti gasi mai multe detalii despre montaj lambriu pvc.

Lambriu de PVC

Lambriul PVC Clasic poate fi considerat varianta ideala pentru redecorarea intr-o atmosfera calda, moderna si practica a peretilor si tavanelor in incaperi locuibile, dar si in cabinete, birouri, sali de asteptare, spalatorii sau diverse incaperi de gospodarie.

Avantajele lambriului PVC Clasic:

– rezistenta la umiditate;– rezistenta la temperaturi extreme;– nu necesita intretinere speciala fiind suficienta spalarea cu jet de apa si o laveta;– nu face igrasie, nu rugineste, nu putrezeste, nu necesita slefuire, vopsire sau lacuire;

Spatii si utilizari recomandate

-In ultimii ani lambriul PVC a devenit o alternativa mai avantajoasa decat materialele traditionale pentru decorarea si reamenajarea spatiilor interioare in cele mai variate medii cum ar fi rezidente, hoteluri, restaurante, unitati industriale, cabinete individuale.

La interior se utilizeaza pentru finisarea, redecorarea, renovarea si acoperirea:

– peretilor si stalpilor din medii cu umiditate ridicata (bai, bucatarii, spalatorii);– tavanelor si plafoanelor false;– niselor tehnologice si coloanelor sanitare.

Intretinere

Lambriul PVC este foarte usor de intretinut. Acesta este unul din beneficiile folosirii lui ca modalitate de reamenajare. Impuritatile pot fi inlaturate prin folosirea unei lavete sau a unui burete umezit in apa cu detergent. Nu se vor utiliza detergenti abrazivi sau inalbitori.

Galerie foto
  • ...