M&M Construct XXI, Bucuresti - Renovari si reparatii, amenajari interioare

Demontari, Remontari Pereti Sticla

Peretii de sticla reprezinta o alegere inspirata facuta de catre toti cei care isi doresc sa modernizeze orice spatiu, de la cladiri de birouri, restaurante, cafenele sau hoteluri la propria locuinta. Acestia aduc mai multe avantaje, insa este important ca pe durata procedurilor sa se respecte cu strictete toate etapele intrucat, in caz contrar, in timp pot aparea probleme. Din acest motiv asiguram cele mai calitative servicii, orientandu-ne dupa cele mai inalte standarde, pentru ca orice client sa fie pe deplin multumit la finalul lucrarilor. De asemenea, putem interveni pentru demontari si remontari pereti sticla atunci cand operatiunea a fost efectuata de catre altii si nu s-au obtinut rezultatele urmarite.

Etapele importante ale montarii si demontarii

Folosim cele mai moderne aparate si materiale pentru a demonta si remonta peretii de sticla, iar totul incepe ulterior prin pregatirea corespunzatoare a suprafetei, se monteaza primul rand de sticla, urmat de cel de al doilea, iar in functie de dimensiunea lucrarilor, uneori poate fi necesara o pauza de cateva ore pentru uscarea adezivului. Abia dupa se va putea trece la finisajul peretilor, pentru ca acestia sa arate ireprosabil si sa indeplineasca toate cerintele estetice si functionale impuse de catre clienti.

De ce sa alegem peretii de sticla?

Pentru ca acestia promit un spatiu mult mai modern si mai placut, ce poate fi personalizat in diferite moduri, incepand prin simpla alegere a modelului sticlei, de la cea clara, mata, sablata sau colorata, fie se poate decora ulterior cu diferite stickere. De asemenea, peretii de sticla permit patrunderea unui grad ridicat de luminozitate in interior pentru ca mediul, indiferent daca este o locuinta sau cladire de birouri, sa devina unul mult mai productiv. Totodata, daca sunt montati in mod corespunzator, acestia pot rezista in timp in cele mai bune conditii si asiguram tratarea sticlei cu substante speciale, pentru a nu se zgaraia, dar si pentru a nu exista riscul de a se sparge. Astfel, serviciul nostru de demontari si remontari pereti sticla este recomandat tuturor celor care isi doresc sa imbunatateasca performantele acestora, fie se poate apela la specialistii nostri pentru a beneficia de pe urma unei lucrari de calitate, efectuata de la zero in conditii optime.

Galerie foto
  • ...
  • ...