M&M Construct XXI, Bucuresti - Renovari si reparatii, amenajari interioare

Compartimentari si Pereti din Sticla

Oferim cele mai bune servicii in materie de compartimentari sticla si pereti de sticla, fiind o alegere ideala pentru toti cei care isi doresc ca orice spatiu interior sa capete un aspect modern si placut. Lumina naturala este un adevarat beneficiu pentru cei care locuiesc sau lucreaza intr-un spatiu, iar peretii de sticla sunt potriviti atat in case, cat si in cladirile de birouri, pentru a se delimita foarte simplu incaperile. Dispunem de cele mai moderne echipamente si materiale pentru a ne asigura ca fiecare client este pe deplin multumit de serviciile prestate, iar acestia au ocazia de a personaliza orice interior.

De ce pereti de sticla?

De asemenea, exista mai multe tipuri de sticla obisnuita, mata sau colorata, insa si acestea se pot adapta cu usurinta, in functie de preferinte si necesitati, iar un alt avantaj este ca acesti pasi se pun in practica in cel mai scurt timp si fara un grad ridicat de disconfort. Nu trebuie omis faptul ca sticla este securizata, astfel incat sa nu existe riscul sa se sparga si este tratata cu substante speciale pentru a se prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, fara sa se zgaraie.

Cu siguranta ca oricine se simte mai bine si devine mai productiv atunci cand isi petrece timpul intr-o incapere bine iluminata natural, iar cei care aleg compartimentarile de acest tip nici nu vor avea batai de cap cu intretinerea lor. In plus, oricine are ocazia de a-si pune creativitatea la incercare si propune cele mai inedite idei prin care spatiile sa devina mai confortabile si sa indeplineasca anumite functii din punct de vedere estetic si functional.

Unde se potrivesc peretii din sticla?

Ideea compartimentarilor este ideala nu numai in mediul rezidential si cel al cladirilor cu birouri open space, ci reprezinta o solutie optima si in cazul hotelurilor ce doresc sa asigure un mediu modern si de lux pentru oaspetii sai. Totodata, varianta este potrivita si pentru cafenele sau restaurante, fiind un mod foarte usor de a delimita anumite sectiuni in interior pentru ca proprii clienti sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...