M&M Construct XXI, Bucuresti - Renovari si reparatii, amenajari interioare

Compartimentari Gips Carton

In cazul amenajarii unui spatiu interior exista foarte multe aspecte de care trebuie sa se tina cont, iar cea mai mica greseala se poate transforma intr-un deranj continuu, motiv pentru care noi efectuam toate procedurile conform unor standarde ridicate. De asemenea, profitam si de cele mai noi materiale si tehnologii pentru a oferi solutii practice si eficiente pentru ca fiecare client sa fie pe deplin multumit. Una dintre alternativele peretilor din beton obisnuiti sunt compartimentarile gips carton, care aduc cateva avantaje importante.

De ce compartimentari gips carton?

In primul rand pentru ca astfel de pereti se monteaza cu usurinta in cel mai scurt timp, fiind foarte comod pentru clienti, care pot schimba imediat infatisarea unui spatiu. In plus, aceasta varianta se remarca si prin cateva caracteristici atractive, incepand cu o buna izolare termica, ceea ce se traduce prin mai mult confort, dar si printr-un efort financiar mai scazut pentru asigurarea unei temperaturi optime pe toata durata anului.

Clientii se bucura si de o imbunatatire din punct de vedere fonic, astfel ca orice spatiu interior va deveni unul mai intim, indiferent daca este vorba despre locuinte sau cladiri de birouri. Nu trebuie omis nici faptul ca aceste compartimentari gips carton asigura o protectie suplimentara la incendii pentru ca nu intretin focul, iar in cazul unui incident, acesta nu va evolua. Totusi, unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de faptul ca acest tip de pereti pot fi adaptati in diferite moduri pentru a indeplini cerintele si preferintele estetice ale clientilor.

Finisaje Gips Carton

Putem gasi cele mai bune solutii pentru a delimita diferite incaperi intr-o locuinta, chiar si pentru bucatarii sau bai, peretii fiind rezistenti la umiditate si nu isi vor pierde din proprietati in timp. Se pot aplica si solutii suplimentare pentru a spori durabilitatea, iar clientii nostri sa beneficieze de mai multe optiuni de personalizare. Structura metalica incorporata ajuta si la sustinerea anumitor obiecte de mobilier sau de decoratiune, aspect ideal nu numai in case, ci si in spatiile alocate pentru birouri. Pe aceasta cale se obtin rezultate grozave, se fructifica fiecare centimetru disponibil si este pus in valoare cu ajutorul specialistilor nostri.

Galerie foto
  • ...
  • ...