Mi Plast Construct - Tamplarie PVC si sisteme de umbrire, Bucuresti

Mi Plast Construct - detalii firma

Ne-am infiintat in domeniul constructiilor, inca dinainte sa apara conceptul de tamplarie PVC cu geam termopan, si ne-am specializat pe acest produs incepand din anul 2000. Avem o vechime considerabila dar si experienta in acest segment de activitate, dovada fiind multitudinea de lucrari executate, majoritatea fiind de o complexitate iesita din standardele obisnuite de executie si montaj.

Pentru aceasta, ne-am pregatit cu oferte diversificate pentru toate gusturile si toate buzunarele. Putem oferi tamplarie de lux, dar si obisnuita, deopotriva in culori preferentiale cu accesoriile adecvate la cerintele Dvs.

Va solicitam cateva minute de rabdare ptru a parcurge paginile site-ului nostru, (mereu intr-o continua dezvoltare), in care puteti gasi produsele de care aveti nevoie dar si de informatiile necesare in alegerea corecta atamplariei Dvs. Noi sustinem calitatea si ne respectam clientii  fapt demonstrat de nenumaratele recomandari.

Exista pe piata interna o diversificata oferta de produse de unde clientul poate alege tamplaria dorita sau accesoriile acesteia. Nu toti stiu insa ce anume se potriveste exact cu necesitatile constructiiilor in functie de particularitatile lor. Pentru asta ne-am pregatit noi, sa raspundem cerintelor clientului si sa oferim consultanta tehnica necesara alegerii corecte a produsului finit.

Lucram cu REHAU, lider mondial pe piata de termopane, si oferim toata gama de profile pe care acest brand le face.

Sticla folosita este de la cel mai renumit brand din lume, Saint Gobain, care prin intermediul furnizorilor nostri, asigura toata gama de pachete pe care profilele REHAU le suporta. Ramane doar sa faceti o alegere corecta functie de necesitati.

Feroneria cu care echipam tamplaria noastra este aleasa de la cele mai cunoscute branduri: ROTO si GU (Germania) care rezista pana la 15.000 de cicluri de inchidere-deschidere si care confera o clasa de siguranta sporita functie de tipul ales. Pentru detalii tehnice si demonstratii va invitam in show-roomul nostru.

Galerie foto
  • ...