Mi Plast Construct - Tamplarie PVC si sisteme de umbrire, Bucuresti

Rulouri transparente

Panourile cu folie transparenta cu capse si bride reprezinta varianta low cost pentru inchiderile de terase din lemn si balcoane din categoria rulouri transparente. Panourile sunt executate cu folie transparenta cu grosime de 0.8 mm, avand pe margine un contur din poliplan unde sunt atasate capse ovale.

 

 

 

Fixarea acestora se face pe stalp cu ajutorul bridelor. La partea inferioara a panoului se lipeste un sort cu rolul de protejare a terasei impotriva patrunderii apei.. Acolo unde se doreste o usa de acces in panou se poate atasa panoului doua fermoare paralele pentru a crea o usa. Acest sistem are avantajul ca pe timpul verii poate fi detasabil,iar pe timpul iernii asigura protectie impotriva vantului , a ploii si a zapezii.

 

RULOURI TRANSPARENTE NECASETATE

Rulouri transparente necasetate reprezinta solutia eficienta pentru inchiderile de terase, foisoare si balcoane. Ruloul este format din parti metalice, cu suporti de prindere, manivela si tambur,pe care se ruleaza folia transparenta. Folia transparenta are aplicat tratament anti ultraviolete pentru casare.

Actionarea se poate face mecanic (manual) cu ajutorul manivelei sau optional se poate dota cu motor electric. La partea de jos odata ce este coborat se ancoreaza la baza in doua carlige de o contragreutate,dupa care se tensioneaza ruloul cu ajutorul sistemului de actionare ales,astfel folia ramanand intinsa, ceea ce ii confera rezistenta la vant.

 

Rolul acestora este de a proteja spatiul inchis de ploaie,vant si zapada ,astfel terasele putand fi utilizate si in sezonul rece. RULOURI CU PLASTIC TRANSPARENT CASETAT

Rulouri transparente cu caseta si ghidaje reprezinta varianta cea mai eleganta a sistemelor de inchideri pentru terase, foisoare si balcoane, deoarece folia transparenta culiseaza prin ghidaje laterale din aluminiu, iar atunci cand folia este coborata datorita ghidajelor si casetei, care ruleaza folia,terasa este protejata in totalitate. In interiorul ghidajelor si al casetei exista doua randuri de perii care asigura o protectie suplimentara pentru vant. Actionarea se face atat macanica cat si electrica. Culoarea casetei si a ghidajelor poate fi standard – alb sau bej, dar la cerere se poate vopsi in orice culoare Rall doreste clientul.

Ca si celelate tipuri de rulouri  transparente acestea protejeaza terasele de intemperii si ofera o rezistenta marita la vant si o etansare mai buna cu ajutorul sinelor si ghidajelor.

Galerie foto
  • ...