Mi Plast Construct - Tamplarie PVC si sisteme de umbrire, Bucuresti

Rulouri exterioare din aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu reprezinta solutia optima pentru imbunatatirea confortului termic si fonic al locuintei dumneavoastra.

Societatea noastra nu monteaza rulouri din PVC si nici nu repara aceste produse.Rulourile exterioare din aluminiu pot fi montate pe toate tipurile de ferestre:-aplicate direct pe rama ferestrei la toate tipurile de tamplarie deja montate-suprapuse pe tamplarie evident cand acestea se monteaza impreuna.Rulourile pot fi actionate manual cu snur sau chinga, cu arc, manivela sau electric cu buton sau telecomanda.

Avantajele instalarii rulourilor din aluminiu:-opresc ploaia si zapada inainte ca aceasta sa atinga fereastra,-au lamele umplute cu spuma poliuretanica astfel incat asigura o izolatie termica si fonica ridicata,-rulourile exterioare au si rol de antiefractie,-au o durata mare de folosire 15-20 de ani-nu necesita intretinere si pot fi intr-o gama variata de culori RAL sau imitatie de lemn (stejar auriu ,mahon,nuc).

Pretul rulourilor exterioare din aluminiu este in functie de dimensiunile ruloului, si nicidecum la metru patrat, culoarea lui, daca are sau nu plasa de tantari incorporata, de tipul de actionare (rulou actionat manual sau electric).Firma noastra asigura masuratorile, consilierea tehnica pentru toata gama de rulouri exterioare la usi sau ferestre precum si transportul si montajul acestora la orice etaj. Deasemeni optional, rulourile pot fi vopsite in camp electrostatic in orice nuanta de culoare.

Galerie foto
  • ...
  • ...