Tatu Tudor - Birou Mediator Bucuresti

Alte Servicii

Atestarea identitatii partilor si a celor inscrise in actele juridice intocmite de catre cabinet, precum si darea de data certa. Medierea conflictelor,activitate desfasurata prin intermediul Biroului de mediator-Tudor Tatu (detalii mai multe despre aceasta activitate si medierea conflictelor in general pe www.medieretatu.net)

Oferim reprezentare in instanta decat in cazuri exceptionale.

Activitatea noastra este axata pe consultanta juridica.

Persoanele juridice pot beneficia de consultanta juridica lunara,cadru in care se realizeaza de catre Cabinetul de Avocat-Tatu Tudor,activitati de redactare acte sau verificarea legalitatii lor,emiterea de opinii legale in orice problema solicitata de client,oferirea de solutii juridice pentru activitatea clientului.

Consultanta are loc numai pe baza de programare prealabila,telefonic.

Opiniile legale solicitate in cadrul consultantei juridice vor fi transmise clientului  prin posta rapida, posta electronica, fax, in cel mai scurt timp posibil de la primirea prin email/fax a tuturor informatiilor ( eventual documente scanate)  si istoricul cazului in care ne solicitati opinia legala, dupa evaluarea timpului necesar de lucru si a onorariului de plata, comunicarea acestuia catre client si plata efectiva a acestuia.

Toate informatiile necesare efectuarii platii  si modalitatea incheierii contractului de asistenta juridica va vor fi comunicate prin email sau fax.

IMPORTANT: Aveti un partaj de efectuat? - va putem oferi solutia viabila de a nu mai plati taxe de timbru la valoarea bunului si / sau onorariu notar.

PROGRAM DE LUCRU

L - V: 09.30 - 19.00

Galerie foto
  • ...