Stephanie's Dental Clinic- clinica stomatologica-Bucuresti

Bijuteriile dentare

Cu siguranta in viata fiecaruia exista un eveniment important cand vrem sa aratam special. Si de ce sa nu aratam special? De ce sa nu fim unicat in acel moment special?

 

Bijuteriile dentare ne ofera posibilitatea de a avea un zambet cu totul deosebit pentru o anumita perioada de timp. Bijuteriile dentare pot fi tinute pe dinti atat timp cat ne dorim acest lucru. Aplicarea bijuteriilor dentare nu afecteaza cu nimic dintele. Nu se intervine cu freza asupra dintilor.

 

Tocmai de aceea, bijuteriile se pot indeparta chiar si a doua zi dupa aplicare, fara ca dintele sa fie afectat. Diversitatea formelor si modelelor ne ajuta sa alegem ceea ce ni se potriveste. Un cristal, aur alb sau aur galben modelat in diferite forme cu o semnificatie aparte pentru fiecare dintre noi.

Iar daca avem mai multe preferinte si nu stim asupra carui model sa ne decidem, putem sa schimbam modelul ales de fiecare data cand dorim acest lucru.Haideti sa fim cu totii speciali si zambeul nostru sa fie mai cuceritor ca niciodata.

 

Contactati-ne acum pentru o programare. Bijuteriile dentare pot fi tinute pe dinti atat timp cat ne dorim acest lucru. Aplicarea bijuteriilor dentare nu afecteaza cu nimic dintele. Nu se intervine cu freza asupra dintilor. Tocmai de aceea, bijuteriile se pot indeparta chiar si a doua zi dupa aplicare, fara ca dintele sa fie afectat. Diversitatea formelor si modelelor ne ajuta sa alegem ceea ce ni se potriveste. Un cristal, aur alb sau aur galben modelat in diferite forme cu o semnificatie aparte pentru fiecare dintre noi. Iar daca avem mai multe preferinte si nu stim asupra carui model sa ne decidem, putem sa schimbam modelul ales de fiecare data cand dorim acest lucru.Haideti sa fim cu totii speciali si zambeul nostru sa fie mai cuceritor ca niciodata. Contactati-ne acum pentru o programare.

Galerie foto
  • ...
  • ...