MarWin.ro - Tamplarie PVC si Aluminiu Bucuresti

Rulouri exterioare si usi de garaj

marwin.ro este producator de rulouri exterioare si usi de garaj. Acestea se pot monta fie aplicate pe tamplaria actuala sau suprapuse, in cazul inlocuirii simultane a tamplariei.

Produsele se fabrica pe comanda, in concordanta cu cerintele dumneavoastra, putand fi executate din aluminiu sau PVC, incadrandu-se in clasa de vant 2, in cazul rulourilor exterioare, simultan putandu-se integra si plasa de tantari.

Pentru perioada verii, rulourile exterioare pot inlocui cu succes un aparat de aer conditionat, oferind si un confort fonic sporit. Acestea va protejeaza si de privirile nedorite ale persoanelor aflate in imediata vecinatate a ferestrei. De asemenea, se pot atasa dispozitive antiefractie, astfel incat rulourile pot inlocui cu succes grilajele metalice ale ferestrelor.

Pentru perioada iernii, rulourile exterioare, in cazul unei utilizari corecte, va pot diminua cu pana la 20% factura pentru incalzirea locuintei, practic intre lamele ruloului si fereastra-zona prin care se pierde cea mai multa cantitate de caldura, creandu-se o zona-tampon de izolatie termica.

Din punct de vedere al actionarii ruloului, se pot folosi sisteme manuale, cu snur sau banda sau automatizari, cu actionare prin buton sau telecomanda. In cazul celei din urma, cu ajutorul unei singure telecomenzi, pot fi actionate individual sau simultan, mai multe rulouri dintr-o incapere.

Lamelele utilizate pot fi de 39mm sau 55mm, din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica, pentru izolatie fonica si termica sau de 39mm, in cazul lamelelor din PVC. Lamela finala este metalica, prevazuta cu garnitura de etansare.

Galerie foto
  • ...