MarWin.ro - Tamplarie PVC si Aluminiu Bucuresti

Tamplarie PVC

marwin.ro va ofera solutia perfecta pentru fiecare proiect in care ne implicati.

Utilajele pe care le detinem si utilizam in procesul de productie sunt semiautomatizate, produse de URBAN GmbH, Germania.

Datorita acestui fapt, cumulat cu pregatirea personalului nostru, produsele rezultate sunt ireprosabile din punct de vedere calitativ.

Pentru a ne asigura de acest fapt, inainte de livrarea catre clienti se efectueaza un control tehnic de calitate temeinic.

Materia prima pe care o folosim este clasa A, garantandu-va calitatea si durabilitatea produselor noastre.

Colaboram in activitatea noastra cu producatori renumiti in domeniu, oferind clientilor nostri o gama larga de profile PVC, incepand cu adancimea constructiva de 60 mm si 4 camere pana la profile cu adancimea constructiva de 86mm, armate cu fibre, acestea din urma avand cea mai buna izolare fonica si termica de la momentul actual.

Toate acestea, impreuna cu variantele de sticla termopan sau tripan utilizate, vor contribui hotarator la confortul si siguranta dumneavoastra.

Feroneria utilizata de marwin.ro - Fabrica de tamplarie PVC poate fi VORNE sau GU, ambele facand fata cu succes celor mai pretentiosi dintre dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...