MarWin.ro - Tamplarie PVC si Aluminiu Bucuresti

Pereti cortina

Pereti cortina - denumirea uzuala pentru suprafetele din sticla si/sau aluminiu auto-portante.

Pe lânga aspectul estetic si modern aceste materiale au proprietati foarte bune termo si fonoizolante, facilitand iluminatul natural si oferind un aspect unitar, de sticla sau bond cladirii.

Structura se poate aplica pe planuri verticale, cu inclinatie pozitiva sau negativa sau pe acoperisuri.

La fel ca si in cazul tamplariei din aluminiu, structura peretelui cortina este disponibila in toata gama de culori RAL.

In situatia in care arhitectii proiecteaza o fatada din sticla sau aluminiu, echipa marwin.ro va poate oferi solutia completa necesara punerii in practica a acestui proiect, chiar si pentru cele mai indraznete planuri arhitecturale.

Dintre care cele mai cunoscute variante de pereti cortina pe care le putem produce si instala enumeram:

Varianta clasica - profile care acopera vizibil sticla atat pe verticala cat si pe orizontala;
Varianta semi-structurala -  se observa doar un contur de aluminiu care rigidizeaza prinderea;
Varianta structurala - de la exterior se vede numai sticla, aplicata pe profilele de aluminiu prin sigilare cu un sigilant special;
In cazul in care se opteaza pentru un perete cortina structural sau semi-structural, vor fi vizibile numai garniturile si sticla dintre ochiurile de sticla, dand impresia unui perete in intregime din sticla, cu un impact vizual deosebit.

Toate tipurile de pereti cortina pot fi combinati cu placari de fatada din materiale compozite pe suport de aluminiu de tip bond.

 

Galerie foto
  • ...