MagicServ - Web Design - Realizare Site-uri si Magazine Online Bucuresti

Creare magazin online

În urma cu mai bine de un deceniu ne-am extins experienta în domeniul web, începând sa oferim servicii de creare magazin online, venind astfel în sprijinul companiilor mici si mijlocii care vor sa îsi expuna produsele într-un mediu din ce în ce mai utilizat.

În ziua de astazi, când aproape totul se întampla online si comertul online este ascendent, apelând la serviciile noastre de realizare magazin online veti putea vinde mai mult, atât clientilor locali, cât si celor din tara sau din strainatate.

Creativitatea si pasiunea noastra pentru e-commerce ne-a facut sa ne axam din ce în ce mai mult pe dezvoltarea magazinelor online si folosim cunostintele acumulate pentru a ajuta afaceri de orice dimensiuni sa prospere în comertul electronic.
 
 
 Creare magazin virtual
Spre deosebire de un magazin fizic, cu ajutorul unui magazin virtual va adresati unui numar mai mare de clienti, cheltuiti mai putine resurse cu personalul angajat si puteti primi comenzi pentru produse si servicii chiar si noaptea sau în zilele libere. Un magazin virtual este deschis non-stop.

Cu doar câteva click-uri, vizitatorii magazinului virtual pot comanda produse si servicii de pe orice dispozitiv, de la telefon mobil pâna la tableta, magazinul online fiind responsive – îsi adapteaza continutul conform ecranului pe care este afisat.

 

Galerie foto
  • ...