MagicServ - Web Design - Realizare Site-uri si Magazine Online Bucuresti

Creare Site Web

În zilele noastre, un site web sau website este obligatoriu pentru a va putea face cunoscute produsele si serviciile pe care le oferiti. Indiferent de dimensiunea companiei Dvs., site-ul web reprezinta una dintre cele mai importante investitii, cu un ROI deloc de neglijat.

Principalele avantaje ale unui site web sunt reprezentate de accesibilitatea din orice colt al lumii, disponibilitatea 24/24 (inclusiv noaptea sau în zilele de sarbatoare), reducerea costurilor privind personalul angajat.

Prezenta online prin intermediul unui site web deschide noi oportunitati afacerii Dvs., având în vedere ca este imaginea companiei pe Internet si va puteti mari considerabil portofoliul de clienti.
 
 
 Realizare site de prezentare
Realizam site-uri web de prezentare si cataloage online folosind cele mai noi tehnologii în domeniu. Toate site-urile create de noi sunt moderne, au un design unic, se încarca rapid si sunt adaptabile ecranului de pe care sunt accesate, indiferent ca vorbim despre telefon, tableta, laptop sau desktop (realizam site-uri responsive).

Cream pagini web pentru clienti din diferite domenii de activitate, în portofoliul nostru regasindu-se site-uri de comert, servicii medicale, servicii hoteliere, servicii de securitate a muncii si nu numai.

Totodata, site-urile web realizate de echipa noastra sunt compatibile cu normele europene GDPR (RGPD) si protejate cu filtru anti-spam pentru formularele de contact.
 
 
 Creare blog / forum / portal web
Venim în întâmpinarea comunitatilor cu servicii de realizare forum si creare portal web, precum si în sprijinul scriitorilor si al bloggerilor cu servicii de realizare blog. Este mai usor ca niciodata sa aveti propriul blog în care sa va postati parerile sau sa cresteti un forum nisat pe o pasiune comuna altor zeci sau sute de mii de oameni.

Fie ca vreti sa va asterneti ideile online prin intermediul unui blog personal, sau doriti o platforma de discutii de tip forum, ori vreti sa administrati un portal web plin de informatii, suntem alegerea potrivita pentru dezvoltarea oricarei solutii web.

Galerie foto
  • ...