MagicServ - Web Design - Realizare Site-uri si Magazine Online Bucuresti

Promovare Web

Ce înseamna promovare web sau promovare online?
Pentru a avea un site de succes, promovarea web sau promovarea online – denumita si SEO off-page – a unui site web este urmatorul pas care trebuie facut, dupa ce s-a realizat optimizarea SEO on-page în prealabil. În vederea obtinerii traficului organic – vizite neplatite – din partea motoarelor de cautare (Google, Bing, Yahoo!), nu este suficient ca site-ul sa fie functional si prezentabil. Codul sursa al acestuia trebuie optimizat pentru motoarele de cautare, iar apoi trebuie obtinute cât mai multe link-uri externe catre site-ul în cauza (SEO off-page).

Link-urile externe sunt incluse în cadrul unui continut unic, de calitate, disponibil sub forma de advertoriale, comunicate de presa, postari în social media (Facebook/Instagram/Twitter/YouTube) si înscrierea site-ului care se doreste promovat în diferite site-uri de publicitate.

Cum se realizeaza promovarea online?
Pentru ca fiecare afacere este diferita, folosim strategii de promovare adaptate fiecarui client în parte. Cream textul axat pe respectivele cuvinte-cheie, alcatuind astfel un continut unic. Prin modalitatile descrise anterior, motoarele de cautare vor citi continutul promovat si vor asocia cuvintele-cheie cu site-ul pentru care se realizeaza promovarea web, plasând astfel site-ul mai sus în lista de rezultate, atunci când se cauta respectivele cuvinte-cheie.
Si pentru ca si retelele sociale au un motor de cautare intern, realizam promovare facebook si promovare instagram.

În cât timp se realizeaza promovarea web?
În functie de pachetul de servicii ales, serviciul de promovare web se realizeaza între 5 si 20 de zile lucratoare. Rezultatele serviciilor de promovare online se vor vedea începand cu 1-3 luni dupa ce s-a terminat de realizat promovarea, iar efectele acesteia pot dura chiar si cativa ani, cum se întampla în cazul majoritatii clientilor nostri.

Servicii de promovare online / Promovare Google
Consideram ca suntem echipa potrivita pentru serviciile de promovare site, deosebindu-ne de cei mai multi competitori prin experienta noastra de aproape doua decenii în domeniul web si prin faptul ca suntem la curent cu actualizarile frecvente ale algoritmilor celui mai mare motor de cautare, Google.
Asta se traduce prin sute de clienti multumiti de serviciile de promovare Google, unii dintre acestia fiind de câtiva ani pe prima pagina pentru cuvintele-cheie pe care le-am promovat. Ne mândrim cu rezultatele noastre si cu faptul ca realizam promovarea site-urilor online fara a aduce penalizari din partea motoarelor de cautare.

Pentru mai multe informatii despre promovare web / promovare SEO / promovare Google va rugam sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...