iDentity Clinic- clinica stomatologie-Bucuresti

Servicii estetica dentara

Conturul buzelor, dinții, alături de ochi, contribuie cel mai mult la definirea expresivității feții. Acesta este motivul pentru care oricine dorește să poată zâmbi cu încredere, să-și poată etala albul strălucitor al dinților, semn al sănătății și grijii față de sine.

Atenția pe care din ce în ce mai multe persoane o acordă nu numai sănătății dinților, dar și felului în care ei arată, a felului în care zâmbesc, au făcut ca tratamentele de estetică dentară să fie tot mai căutate în ultimii ani.

Procedurile de estetică dentară au rolul de a înfrumuseța dantura și de a creea un zâmbet sănătos, fericit și strălucitor.

Estetica dentară, între tratament medical și intervenție estetică

În ultimii ani, procedurile de estetică dentară ce se pot realiza în cadrul cabinetelor de stomatologie, s-au extins treptat de la intervenții care vizau strict dinții propriu-ziși, către aspectul gingiilor și – cel mai recent – al buzelor. De la albirea dentară și întreținerea fațetelor dentare până la redimenisionara dinților și augmentarea buzelor, toate se fac acum la cabinetul stomatologic.

Fațețele dentare,  laminate  sau  de porțelan  reprezintă un procedeu foarte căutat în ultima vreme. El presupune îmbrăcarea suprafeței frontale a dintelui cu folii subțiri de porțelan, care-i dau o nouă strălucire.

 

iDentity Clinic, alegerea numărul unu în estetica dentară

La iDentity Clinic specialiștii noștri în design dentar pot executa cu succes orice procedură de modificare a aspectului dinților și al buzelor, pentru o dantură superbă, sănătoasă și cu un aspect cât mai natural.

La iDentity Clinic specialiștii noștri în design dentar iau în considerare toate aspectele medicale și estetice pentru o expresivitate a feței mai feminină, mai naturală sau mai senzuală.

La iDentity Clinic specialiștii noștri în design dentar pot aduce modificări de culoare a dinților, a poziției acestora sau a dimensiunii lor prin tratamentele moderne, sigure, cu rezultate spectaculoase și o rezistență extraordinară în timp.

 

iDentity Clinic, tratamente  de top în estetica dentară

  • tratamente de albire dentară (indiferent de cauzele care au dus la nunanțe nedorite)
  • tratamente cu fațete dentare (material ceramic sau compozit)
  • refacerea protetică din porțelan a dinților frontali
  • tratamentele cu coroane total ceramice, fără suport metalic
  • augmentarea buzelor

Tratamente de augmentare a buzelor cu acid hialuronic, component natural al pielii

  • mărirea simultană a buzelor;
  • ridicarea conturului buzei superioare;
  • mărirea buzei inferioare și ridicarea extremităților gurii;
  • definirea mai pregnantă a conturului buzelor;
  • înlăturarea ridurilor de la colțurile gurii.
Galerie foto
  • ...