Happy Children Academy - Gradinita, Scoala Voluntari - Pipera

Scoala Primara Happy Children Academy

Bd. Pipera nr. 113

Scoala Happy Children Academy îsi desfasoara activitatea pornind de la Curriculum-ul Scolar Românesc cu o extensie de activitati extracurriculare si continuturi din Curriculum-ul Britanic.

Limba engleza este predata intensiv si este vazuta ca sistem de comunicare si mijloc de cunoastere a lumii. Scoala noastra sustine promovarea examenelor Cambridge (YLE, KET, PET, FCE), fiind partener al British Council.

Orele de studiu individual în clasa / acasa functioneaza ca o disciplina intelectuala având rolul dezvoltarii deprinderilor de a studia, de a culege informatii, de a aprofunda materia studiata la orele de curs, dar si de a stimula initiativa, independenta si responsabilitatea elevilor.

Abordarea temelor se face într-o maniera moderna, utilizând tehnici de predare creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale si mijloace didactice la standarde specifice.

Activitatile de recuperare – ameliorare, consolidare si dezvoltare (teme) se efectueaza în timpul programului.

Evaluarea se realizeaza prin acordarea calificativelor pentru ciclul primar / notelor pentru ciclul gimnazial, raport scris de evaluare semestrial, raport scris de evaluare anual.

Diplomele si certificatele scolare eliberate de Happy Children Academy au valoare recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale.

Programele scolare în vigoare pot fi studiate accesând unul dintre link-urile urmatoare: http://www.edu.ro/ sau http://www.ise.ro/

Acordam o atentie deosebita relatiei scoala-familie deoarece eficienta acestei echipe are ca rezultat parcursul ascendent al elevului. În cadrul întâlnirilor (sedinte cu parintii, consultatii, ateliere si workshop-uri, lectii deschise, asistente) se abordeaza subiecte privind dezvoltarea individuala a copilului, progresul scolar, nivelul formarii competentelor, identificându-se cauze, efecte si modalitati de abordare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722512577; 0733923264
Str. Stefan cel Mare, nr. 21A, Voluntari-Pipera, judetul Ilfov
Distribuie