Happy Children Academy - Gradinita, Scoala Voluntari - Pipera

Despre noi

În gradinita noastra, procesul instructiv-educativ se desfasoara respectând cerintele noului Curriculum pentru Învatamantul Prescolar.

Procesul instructiv-educativ pune accent pe dezvoltarea cognitiva si emotionala a copilului, în armonie cu mediul care îi ofera conditii corespunzatoare de nutritie, igiena si sanatate. Tinem cont mereu de dezvoltarea si individualitatea fiecaruia.

O importanta deosebita o acordam educatiei fizice, implementând programe sportive adaptate fiecarui nivel de vârsta.

Resurse importante se aloca nutritiei: bucatarie proprie, meniu zilnic preparat cu produse proaspete si de foarte buna calitate, pâine preparata în cuptoare proprii. Copiii sunt învatati sa prepare si sa consume hrana sanatoasa. Tinem cont întotdeauna de piramida alimentara si de nevoile lor de vârsta.

În gradinita noastra, pregatirea cât mai buna a copilului pentru scoala si pentru viata, în perioada copilariei timpurii, este deosebit de importanta. De aceea acordam o atentie sporita dezvoltarii sale din toate punctele de vedere.

Activitatea esentiala a copilului mic este jocul. Copilul învata prin imitare, explorare si experiente, iar jocul îi permite practicarea acestora într-o modalitate naturala si în acelasi timp atractiva, tinând vie curiozitatea si dorinta acestuia de cunoastere.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722512577; 0733923264
Str. Stefan cel Mare, nr. 21A, Voluntari-Pipera, judetul Ilfov
Distribuie