Aristokids, Gradinita & After School - Bucuresti

After School

After School situat in sectorul 1, zona Piata Victoriei unde un personal calificat cu peste 10 ani de experienta didactica individuala se ocupa de nevoile scolare ale copilului dumneavoastra …pentru rezultate excelente!

In After School AristoTell dispunem de sali didactice spatioase complet utilate si liniste (ne aflam pe o strada laterala langa Piata Victoriei, sector 1 departe de zgomotul strazii), o masina proprie condusa de un sofer profesionist  si o mancare excelenta, gatita conform recomandarilor medicilor nutritionisti in bucataria proprie autorizata. Credem ca suntem locul potrivit pentru parintii care vor calitate si rezultate la un pret decent si accesibil!

V-ati dori sa fiti siguri ca micutul dumneavoastra ajunge in deplina siguranta de la scoala pana acasa, cu toate temele gata facute, astfel incat sa puteti sa va petreceti cat mai mult timp impreuna?

Vreti sa aveti garantia ca toate temele copilului dumneavoastra vor fi terminate la timp, ca va manca o mancare sanatoasa (gatita zilnic in bucataria proprie, autorizata DSVSA) si nu va intarzia niciodata la ore, ajungand acolo in deplina siguranta? Noi credem ca da si in acest caz ati ajuns la locul potrivit!

La “AristoTell After School” ne bucuram sa avem grija de copilul dumneavoastra astfel incat rezultatele sa fie cele pe care le asteptati!

Ce poate fi mai linistitor pentru un parinte decat gandul ca la noi copilul este supravegheat in activitatea sa scolara dar si sfatuit si ocrotit de cadre didactice cu multa daruire. After School AristoTell ofera o gama variata de optionale menite sa ii stimuleze imaginatia si spiritul creativ precum si forma fizica ce completeaza activitatea de formare si modelare a personalitatii copilului .

La noi copilul invata sa faca cele mai bune alegeri pentru el (exemplu: sa “foloseasca “calculatorul si nu doar sa se joace la calculator), sa se integreze intr-o societate concurentiala (exemplu: sa invete cat mai bine o limba straina) ,sa-si doreasca sa fie cat mai bun (exemplu: sa participe la concursuri scolare) dar si sa aprecieze activitatile creative (pictura pe sticla,mestesugul olaritului,arta rasucirii hartiei,etc) sau sportive (karate,dans modern,inotul,etc).Daca prin tot ceea ce am spus v-am captat interesul, cititi mai departe pentru a vizualiza intreaga noastra oferta…

Ceea ce oferim la “After School AristoTell (pentru clasele I-IV) depinde de tipul de pachet educational pe care alegeti sa il achizitionati :

Pachet 1: After School

-transport de la scoala la after school

-masa de pranz

-efectuarea temelor sub supravegherea unui invatator

-gustare

-optionale (cu transport asigurat daca nu se desfasoara in locatia after school)

Galerie foto
  • ...