Aristokids, Gradinita & After School - Bucuresti

Avantaje Gradinita si After School Aristokids

Aristokids este locul unde copii se simt ca acasa si prezinta o serie de avantaje clare. Dar de ce se simt ca acasa? In randurile urmatoare vom incerca sa va oferim un raspuns cat mai clar expunand doar cateva dintre avantajele acestui centru educational:

  1. Gradinita si After School Aristokids  se afla intr-o locatie ultracentrala (Piata Victoriei, sector 1 la un minut de cladirea BRD). Puteti ajunge aici atat  cu autoturismul personal cat si cu mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul. In cazul in care nicio varianta nu este convenabila , puteti opta pentru serviciul de transport Aristokids, acesta incluzand supravegherea continua a copilului dumneavoastra pe drum precum si un mijloc comod si sigur de transport.
  2. Strada pe care ne aflam este secundara, departe de traficul arterei principale, printre avantaje  putand sa mentionam si zgomotul redus precum si traficul sporadic.
  3.  Alegand sa va lasati copilul in grija noastra, va punem la dispozitie o vila spatioasa si sigura,constructie noua, unul din avantaje fiind reprezentat de faptul ca a fost special amenajata pentru activitatile desfasurate si in permanenta ii aducem imbunatatiri in acest scop.
  4. Gradinita si After School Aristokids  dispune de 6 sali de clasa,de 4 grupuri sanitare pentru copii,de sala de mese, si de bucatarie autorizata. Suprafata totala pe fiecare nivel este de peste 100 mp (exista 2 nivele folosite in prezent si un al 3-lea disponibil in viitor). Printre avantaje  se numara si curtea exterioara special amenajata pentru joaca copiilor cu o suprafata de 120 mp.
  5. Alimentatia copilului dumneavoastra este asigurata de personal  cu o experienta vasta in preparate romanesti si straine. Acest personal va avea grija sa prepare in bucataria proprie (nu folosim servicii tip catering) numai mancaruri sanatoase, prezentand avantaje clare din punct de vedere al aportului necesar de energie si nutrienti pentru copilul dumneavoastra.
  6. Consideram ca o viata sanatoasa implica si exercitiu fizic si de aceea punem la dispozitie o curte de joaca echipata (leagan, bancute, casuta de papusi etc) si o serie de optiuni suplimentare,  pentru practicarea unor sporturi specializate cum sunt tenisul si inotul.
  7. Aristokids este un centru educational particular. Cu toate acestea, prin experienta noastra in a administra aceasta activitate si prin dedicarea cadrelor didactice, am reusit sa reducem costurile asociate la minim. In comparatie cu celelalte daycare/after/beafore school-uri din zona Piata Victoriei din sectorul 1 Aristokids ofera acelasi standard din punct de vedere al locatiei, echipamentului si cadrului educational dar la un pret care prezinta avantaje de netagaduit pentru buzunarul parintilor.
  8. Pentru ca intelegem faptul ca plata anuala este relativ dificila pentru majoritatea parintilor  oferim optiunea de plata lunara, desi in cazul achitarii in avans (incepand de la 3 luni si peste) avem reduceri importante.
  9. Gradinita si After School Aristokids  ofera o gama larga de activitati extracurriculare, incat indiferent de personalitatea copilului  dumneavoastra, o sa gasiti o sansa sa il pregatiti pentru viitor, incluzind aici  limbi straine, desen, tenis si activitati artistice.

Acum ca stiti cate ceva despre “Gradinita si After School Aristokids” si ce avantaje clare  prezinta, de ce nu ne faceti o scurta vizita pentru a va convinge? Va rugam sa ne sunati  la 0722.648.885 pentru a ne oferi placerea de a va prezenta personal locatia si personalul chiar in timpul desfasurarii procesului educativ.

Galerie foto
  • ...