Aristokids, Gradinita & After School - Bucuresti

Before-School

Before School situat in sectorul 1, zona Piata Victoriei unde un personal calificat cu peste 10 ani de experienta didactica individuala se ocupa de toate nevoile educationale ale copilului dumneavoastra …pentru rezultate excelente!

V-ati dori sa fiti siguri ca micutul dumneavoastra ajunge in deplina siguranta de acasa pana la scoala, cu toate temele gata facute, astfel incat sa nu mai aveti nicio grija cand sunteti la servici?

In Before School Aristokids dispunem de sali didactice spatioase complet echipate pentru procesul didactic. Linistea este in cazul acesta un factor esential si ne-am ales sediul cu asta in minte. Ne aflam pe o strada laterala langa Piata Victoriei, sector 1 departe de zgomotul strazii.

Transportul este un alt factor esential cand vine vorba de o ajungerea in siguranta la scoala. Avem o masina proprie condusa de un sofer cu o vasta experienta.

Cand vine vorba de un creier pregatit pentru munca intelectuala mancarea joaca si ea un rol foarte important  de aceea avem si o mancare excelenta, gatita conform recomandarilor medicilor nutritionisti in bucataria proprie autorizata.

Credem ca suntem locul potrivit pentru parintii care vor calitate si rezultate la un pret decent si accesibil!

La “Aristokids Before School” ne bucuram sa avem grija de copilul dumneavoastra astfel incat rezultatele sa fie cele pe care le asteptati. Stim foarte bine cat de importante sunt clasele V-VIII pentru viitorul copilului si de aceea abordarea noastra este una de intelegere individuala.

Cum oamenii sunt foarte diferiti la fel sunt si copiii si noi am invatat demult ca nu exista o abordare universala care sa aiba acealeasi rezultate bune pentru toti.

Ceea ce facem la Aristokids Before School…si o facem bine este sa intelegem nevoile individuale si ritmul propriu al fiecarui copil, astfel creeand o metoda proprie in cazul lui.

Ce poate fi mai linistitor pentru un parinte decat gandul ca la noi copilul este supravegheat in activitatea sa scolara dar si sfatuit si ocrotit de cadre didactice cu multa daruire. Before School Aristokids ofera o gama variata de optionale menite sa ii stimuleze imaginatia si spiritul creativ precum si forma fizica ce completeaza activitatea de formare si modelare a personalitatii copilului .

La noi copilul invata sa faca cele mai bune alegeri pentru el (exemplu: sa “foloseasca “calculatorul si nu doar sa se joace la calculator), sa se integreze intr-o societate concurentiala (exemplu: sa invete cat mai bine o limba straina) ,sa-si doreasca sa fie cat mai bun (exemplu: sa participe la concursuri scolare) dar si sa aprecieze activitatile creative (pictura pe sticla,mestesugul olaritului,arta rasucirii hartiei,etc) sau sportive (karate,dans modern,inotul,etc).Daca prin tot ceea ce am spus v-am captat interesul, cititi mai departe pentru a vizualiza intreaga noastra oferta…

Ceea ce oferim la “Before School AristoTell (pentru clasele V-VIII)” depinde de tipul de pachet educational pe care alegeti sa il achizitionati :

 

Pachet : Before-School

-Micul dejun.

-Efectuarea temelor sub supravegherea unor cadre didactice specializate.

-Optionale (cu transport asigurat daca nu se desfasoara in locatia before school) – ex:tenis de camp.

-Masa de pranz.

-Transport asigurat de la before school la scoala.

Galerie foto
  • ...