Fit Corina Gabriela - Cabinet Expert Contabil, Bucuresti

Consultanta manageriala

Oferim consultanta manageriala in urmatoarele domenii:

Management organizational

 Planificare strategica, diagnoza organizationala, evaluarea si dezvoltarea culturii organizationale, analiza diagnostic a proceselor , analiza fluxurilor operationale

  • Intocmire schema fluxului si a procedurilor de lucru la nivel de organizatie pentru toate functiile: achizitii, vanzari, marketing, financiar, etc
  • Consultanta e-commerce

Management financiar. Raportari contabile externe

 Daca specificul afacerii dumneavoastra sau actionariatul este strain, cabinetul nostru poate efectua raportari externe catre sediile centrale ale partenerilor sau asociatilor dumneavoastra, atat in limba romana cat si in limba engleza. Putem folosi procedura proprie de raportare sau putem utiliza formatul de raportare utilizat deja de client.

Realizam raportari periodice statutar si de grup (P&L, BS, Cash flow), ajustari IFRS cu consolidarea conturilor de grup, analiza variatiilor (Act vs Budg), analiza vechimii datoriilor si creantelor, situatia CAPEX, deprecieri, analiza KPI si orice alte raportari solicitate.

 Strategia financiara. Rapoarte de analiza financiara

Cabinetul nostru va sprijina in alegerea strategiei de investitii, in determinarea structurii optime de capital adica a raportului intre capitalul imprumutat si cel propriu la care firma poate obtine cele mai bune rezultate, va putem sfatui asupra surselor de finantare accesibile , credite bancare si care sunt sursele de finantare proprii care pot aduce economii firmei.

Intocmirea de documentatii pentru obtinerea de credite sau necesare in decizia de investitie:

  • studii de fezabilitate (DCF, analize de senzitivitate)
  • plan de afaceri
  • evaluarea patrimoniului (DFCF)
  • politica de dividend
  • evaluarea propunerilor prin forecast
  • rapoarte financiare privind sustenabilitatea afacerii,rentabilitatea capitalurilor si previziunea profiturilor, solvabilitatea, lichiditatea si nevoia de capital.

Managementul performantei. Intocmirea bugetului

Cabinetul nostru va asista la intocmirea forecastului si a bugetului anual/lunar inclusiv masurarea periodica a performantei prin analiza variatiilor bugetat fata realizat cu propuneri si metode de redresare, intocmire slide-uri de prezentare lunare pentru actionari cu indicatorii cheie, variatiile semnificative si metode de eficientizare.

Consultanta implementare ERP

Avem experienta in implementarea catorva solutii ERP si dorim sa va oferim consultanta privind implementarea cu succes a noului sistem ERP ales, printr-o configurare cat mai apropiata de nevoile actuale si previzionate astfel incat acesta sa aduca valoare adaugata inca de la inceput. Ne referim la stabilirea centrelor de responsabilitate, a centrelor de profit, a centrelor de cost, fluxul informational; implementare politici de discount, limite de creditare client, solutii stocuri, metode de alocare a costurilor, logistica, evidenta consumuri parc auto s.a.

Oferim consultanta pentru orice implementare de program informatic contabil sau managerial.

Galerie foto
  • ...
  • ...