Tabla Lindab - Montam, Reparam Acoperisuri

Montaj si reparatii Tigla Din Beton

Acestea sunt produse din amestec de materii prime naturale precum: nisip de cuart spalat si sortat, ciment si coloranti pe baza de oxizi de fier, amestec dozat in proportii variate. Au o absorbtie mica de apa, ceea ce influenteaza pozitiv durata de viata a materialului, dupa turnare ele aflandu-se intr-un proces continuu de intarire, care dureaza aproximativ 80 de ani. “Viata” tiglelor din beton depaseste, de obicei, 100 de ani. Garantia acordata de producatori este, in general, de 30 de ani. Gama de culori e variata. Rezistenta deosebita a materialului face din tigla de beton unul dintre cele mai bune materiale de invelitori. Sunt mai grele decat tiglele ceramice.

Sindrilele si membranele bituminoase!

Sunt la fel de bine utilizate atat pentru acoperirea cladirilor comerciale si industriale, cat si a imobilelor de locuinte, case de vacanta sau simple constructii utilitare cum ar fi garaje, ateliere, cabane, umbrare de gradina. Aceste tipuri de invelitori se gasesc fie sub forma de placi ondulate impregnate cu bitum, fie sub forma de placi bituminoase tip sindrila.

 

Datorita calitatilor pe care le indeplinesc (rezistenta, flexibilitate, elasticitate), invelitorile bituminoase se utilizeaza la acoperirea unei game diverse de constructii. Greutatea lor mica nu implica o structura grea a sarpantei, permitand o instalare simpla si rapida chiar si pe un acoperis vechi, deja protejat de o membrana inca in buna stare. Compozitional, sunt realizate din bitum armat cu fibra de sticla, culoarea fiind determinata de varietatea granulelor ceramice.Firma noastra a montat peste 10.000 de mp de invelitori, portofoliu alcatuit din mansardari blocuri, sedii de firma, spalatorii auto, pensiuni, hale de productie, imobile persoane fizice.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...