Tabla Lindab - Montam, Reparam Acoperisuri

Despre noi

Avem ca principal domeniu de activitate montarea si instalarea de sisteme de acoperisuri profesionale pentru cladiri rezidentiale sau industriale, lucram cu o vasta gama de materiale de calitate!

O bogata experienta in constructia si repararea acoperisurilor pentru constructii rezidentiale si comerciale, folosind materiale de inalta calitate. Punem accentul pe calitatea execuţiei, in concordanta cu cerintele clientilor, scopul final fiind satisfactia acestora pentru lucrul trainic, bine facut. Pentru o estimare de preţ, vă rugăm să ne contactati. Potentialul financiar ne permite sa sustinem suficiente stocuri pe profile si culori.

Montajul este efectuat cu personal calificat la standardele stabilite de producator. Serviciile de calitate executate CLIENTILOR NOSTRII sunt sustinute de divizia de logistica si transport . Profesionalismul echipelor noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizăm ne permit sa acordam garantia maxima!

Instalarea unui acoperis poate fi o munca dificila si ar trebui sa fie efectuata doar de catre instalatori profesionisti autorizati. Cand vine vorba de instalarea unui acoperis, ne mandrim ca suntem printre cei mai buni respectand cele mai exigente standarde. Suntem specializati in instalarea tuturor formelor de acoperisuri, inclusiv instalarea sindrilei, instalarea acoperisurilor metalice, coamelor, instalarea sistemelor de jgheaburi, precum şi multe altele. Avand echipe disponibile sa înceapa lucrul in cel mai scurt timp, instalarea unui acoperis este doar la un telefon distanta.

Galerie foto
  • ...