Fine Arts, Music and Japanese Studio Bucuresti

Curs educatie muzicala

Ele se adreseaza copiilor incepatori in muzica si vin in intampinarea dorintelor celor mici de a experimenta si cantatul la pian si bineinteles, de a socializa in acelasi timp. Vom invata sa scriem note muzicale, vom antrena vocea pentru a reusi sa cantam corect intonational, sa identificam durate, sa solfegiem, sa ne antrenam auzul pentru a diferentia inaltimile si, cel mai important, vom incerca sa ne imprietenim cu pianul prin mici piese adaptate varstelor fragede. Asadar, putem spune ca prin cursurile de Educatie Muzicala facem cunostinta cu variatele fatete ale muzicii in timp ce ne facem si prieteni :)

Dar cum au luat nastere cursurile de grup de educatie muzicala? Raspunsul este foarte simplu – din convingerea ca invatarea prin socializare aduce reale beneficii!

Daca i se ofera instrumentele porivite, si aici nu ma refer la instrumente muzicale, ci la acele Instrumente ale Cunoasterii, ale dezvoltarii curiozitatii, ORICE copil poate face lectii de muzica la varste mici

Cum?

Comunicand cu ei prin fise pe care le facem impreuna despre note, despre portative, alegand piese mici pentru pian care sa le starneasca interesul, cantand si vocal notele pe care le invatam. Razpunzand la toate De Ce-urile lor si creand fericire cu note muzicale.

Fie ca aleg sa studieze apoi vioara sau pian, copiii au de câstigat pentru ca devin mai constienti de actiunile lor, mai conectati cu ei insisi.

 

Cat dureaza o lectie?

Fiecare lectie dureaza 50 de minute. Cele 10 minute pauza sunt rezervate igienizarii suprafetelor si instrumentelor.

 

Cat costa o lectie de educatie muzicala?

O lectie de educatie muzicala de grup costa 70 de lei (280 de lei un abonament lunar de 4 lectii), vezi mai multe optiuni si avantaje despre abonamente la sectiunea Tarife.

 

Cine se poate inscrie la aceste cursuri si cum o poate face?

Cursurile de grup de Educatie Muzicala se adreseaza copiilor incepatori, 5-8 ani.

Ne puteti contacta pentru inscrieri si alte informatii prin mail la contact@fineartsbucharest.ro sau telefon 0761 327 123. Programul este de luni pana vineri 9:00 - 20:00.

Cursurile au loc la sediul Fine Arts, Music and Japanese Studio , la adresa Intrarea Aniversarii nr. 41, Bucuresti, Sector 3. (Zona Dristor)

Galerie foto
  • ...