Fine Arts, Music and Japanese Studio Bucuresti

Curs pian pentru copii

Pianul reprezinta cel mai potrivit instrument pentru initierea în muzica, fiind recomandat copiilor chiar si de varste foarte mici. El antreneaza perseverenta, educa si imbunatateste coordonarea (arta de a canta la un instrument implica o coordonare desavarsita intre ochi si maini) Capacitatea de concentrare se va extinde, memoria va fi antrenata, iar toate aceste lucruri se vor realiza firesc, gradual.

De ce este benefic sa le facem copiilor cunostinta cu pianul inca de la varste mici? Pentru ca se naste in ei entuziasmul de a descoperi o lume noua, a sunetelor create de ei, astfel ca si stima de sine creste. Momentul în care vede ca este capabil sa creeze muzica singur la instrumentul ales, îi aduce copilului siguranta, dorinta de a avansa, dorinta de cunoastere. Devine încrezator în el si astfel, personalitatea sa se slefuieste.

Consider pianul un deschizator al oricarui drum muzical, il recomand copiilor si de varste foarte mici pentru ca satisfactia de a putea canta mici piese vine ceva mai rapid decat in cazul instrumentelor cu corzi, spre exemplu.

In cadrul orelor de pian, imbin notiunile teoretice cu cele practice si ma pliez pe nivelul de intelegere al cursantului. Imbin diverse metode si materiale muzicale pentru pian tocmai pentru ca fiecare copil este diferit si are nevoie de lectii personalizate, are nevoie sa primeasca partituri in concordanta cu puterile si cunostintele sale din momentul respectiv.

Mai ales la varste mici, alternez cantatul la pian cu momente in care scriem note, durate, gasim raspunsuri corecte la intrebari muzicale, caci atentia unui copil nu poate fi la cote inalte timp de 50 de minute incontinuu.

Zambetul lor si increderea cu care pleaca de la lectiile de muzica sunt – cred ca pentru orice profesor- factorii care ma motiveaza cel mai mult sa continui sa daruiesc tot ce am mai pretios si mai benefic din ceea ce sunt.

Aveti curajul de a alege Muzica, pentru ca astfel alegeti Dezvoltare Armonioasa : )

Va astept cu drag!

 

Cat dureaza o lectie?

Fiecare lectie dureaza 50 de minute. Cele 10 minute pauza sunt rezervate igienizarii suprafetelor si instrumentelor.

 

Cat costa o lectie de pian?

O lectie de pian costa 90 de lei, vezi mai multe optiuni si avantaje despre abonamente la sectiunea Tarife.

 

Cine se poate inscrie la aceste cursuri si cum o poate face?

Cursurile individuale de pian “Fine Arts, Music and Japanese” se adreseaza copiilor cu vârste între 5-14 ani. Pentru copii sub varsta de 5 ani, recomandam cursul de Educatie muzicala prescolari.

Ne puteti contacta pentru inscrieri si alte informatii prin mail la contact@fineartsbucharest.ro sau telefon 0761 327 123. Programul este de luni pana vineri 9:00 - 20:00.

Cursurile au loc la sediul Fine Arts, Music and Japanese Studio , la adresa Intrarea Aniversarii nr. 41, Bucuresti, Sector 3. (Zona Dristor)

Galerie foto
  • ...