Fine Arts, Music and Japanese Studio Bucuresti

Curs vioara pentru copii si adulti

Studiul viorii este un proces indelungat, dar care aduce mari satisfactii. Este nevoie de rabdare si perseverenta in educarea auzului, astfel incat cursantul sa ajunga in acel stadiu in care sa reuseasca sa isi corecteze singur intonatia.

Vom aborda exercitii pentru mana dreapta, caci un sunet calitativ se naste prin studiu si exercitiu continuu; vom invata cum sa conducem arcusul cu finete, fara goluri spre capete, vom invata cum sa gasim apasarea optima, cum sa realizam un sunet cu presiune constanta si vom alterna notiunile practice cu cele teoretice.

Teoria muzicii va fi nelipsita din cadrul orelor de vioara, caci ea este baza notiunilor pe care noi le aplicam pe instrument.

Oferim si pregatire pentru admitere in liceele de muzica la disciplina Vioara pentru cei care vor sa faca din Regina Instrumentelor mai mult decat o pasiune, ci si, mai tarziu, o meserie.

Vei lucra cu o profesoara cu experienta de 22 de ani în studiul viorii, care este, de asemenea, o interpreta conectata cu viata scenica! Licentiata a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti în Interpretare Muzicala – vioara, si absolventa a Modulului Pedagogic din cadrul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic, profesoara noastra este dornica sa îti împartaseasca din experienta sa muzicala! Cursurile individuale de vioara se adreseaza atât copiilor cat si adultilor.

 

Cat dureaza o lectie?

Fiecare lectie dureaza 50 de minute. Cele 10 minute pauza sunt rezervate igienizarii suprafetelor si instrumentelor.

 

Cat costa o lectie de vioara?

O lectie de vioara costa 90 de lei, vezi mai multe optiuni si avantaje despre abonamente la sectiunea Tarife.

 

Cine se poate inscrie la aceste cursuri si cum o poate face?

Cursurile de vioara se adreseaza copiilor cu varsta minima 5 ani, indiferent de nivelul de pregatire actual, oferim si pregatire pentru admitere. Pentru copiii sub varsta de 5 ani, recomandam cursul de Educatie muzicala.

Ne puteti contacta pentru inscrieri si alte informatii prin mail la contact@fineartsbucharest.ro sau telefon 0761 327 123. Programul este de luni pana vineri 9:00 - 20:00.

Cursurile au loc la sediul Fine Arts, Music and Japanese Studio , la adresa Intrarea Aniversarii nr. 41, Bucuresti, Sector 3. (Zona Dristor)

Galerie foto
  • ...