Exigere Probant - ferestre, usi din aluminiu / PVC Bucuresti

Pereti cortina

Fatade din sticla ce ofera beneficii multiplePeretii cortina reprezinta cea mai eleganta, sigura si accesibila fatada ce poate îmbraca orice tip de constructie. Se remarca prin proprietatile exceptionale de izolare termica si fonica, prin posibilitati infinite de design ce se adapteaza oricarei viziuni arhitecturale, timp de executie si montaj  scurt si o întretinere usoara. În plus, ofera alte numeroase avantaje cum ar fi iluminatul natural si asigurarea unei largi panorame a exteriorului cldirii.Peretii de tip cortina pot fi aplicati pe planuri verticale, înclinate (cu panta pozitiva sau negativa), dar si pe acoperisuri (luminatoare si cupole). si sunt disponibili în toata gama de culori RAL. Pot pot fi combinati cu placari de material compozit de tip BOND (alucobond, reynobond, etalbod, jbond, exalcobond, etc.) si pot integra elemente mobile (usi, ferestre, luminatoare).

Pereti cortina standard

Sunt denumiti pereti cortina clasici datorita caracteristicii sistemului prin care geamul termoizolant este fixat de cadrul din aluminiu cu ajutorul capacelor presoare, fixate, la rândul lor, de cadrul din aluminiu cu suruburi. Capacele presoare pot fi de diverse forme, dimensiuni si nuante.Sistemul de perete cortina standard permite montarea de geamuri termoizolante cu grosimi diferite, din 2 sau 3 foi de sticla. Profilele, vizibile din exterior, pot fi adaptate oricarui tip de constructie. Peretele cortina standard reprezinta o solutie moderna de fatada de sticla cu o constructie articulata si este proiectat sa faca fata cutremurelor si vibratiilor de intensitatea normala, dar si a dilatarilor sau contractarilor ale profilelor de aluminiu fara însa a-si pierde din rezistenta la vânt sau la permeabilitatea apei.Pot fi realizati pereti cortina cu dimensiuni mari, de complexitate ridicata din punct de vedere al materialelor utilizate. Profilele sunt înguste si sunt o solutie mai ieftina datorita sistemului clasic de pereti cortina.

Pereti cortina semistructurali

Sunt denumiti pereti cortina semistructurali datorita caracteristicii sistemului prin care geamul termoizolant este fixat de cadrul din aluminiu cu ajutorul capacelor presoare doar pe o dimensiune, verticala sau orizontala. Capacele presoare pot fi de diverse forme, dimensiuni si nuante.Sistemul de perete cortina semistructural permite montarea de geamuri termoizolante cu grosimi diferite, din 2 sau 3 foi de sticla. Profilele, vizibile din exterior, pot fi adaptate oricarui tip de constructie. Impermeabilitatea este asigurata în cazul sistemului semistructural de trei rânduri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice fel de acumulare de apa.Profilele sunt vizibile din interior, iar din exterior profilul este vizibil doar pe un sens. Pe celalalt sens este vizibila o linie subtire ceea ce confera sistemului continuitate. Pot fi realizati pereti cortina cu dimensiuni mari, de complexitate ridicata.Pereti cortina structurali

Peretii cortina structurali sunt realizati cu un sistem special din aluminiu ce ofera, la exterior, aspectul de sticla continua. Geamul termoizolant este lipit de rama din aluminiu cu ajutorul unui silicon structural.Realizarea practica se transpune prin îmbinarea unui caroiaj de montanti verticali cu traverse (rigle) orizontale. Se pot integra cu usurinta în astfel de pereti si cai de acces spectaculoase, scari, balustrade, lifturi exterioare, realizate tot din sticla, ce satisfac dorinta arhitectilor pentru lumina, spatii largi, linii moderne si viziune futurista.Sticla structurala poate avea un aspect îmbunatatit prin intermediul aplicarii unor desene si forme geometrice sau se pot folosi tonalitati coloristice diverse. 

Galerie foto
  • ...