Exigere Probant - ferestre, usi din aluminiu / PVC Bucuresti

USI CULISANTE CU RIDICARE din ALUMINIU

Usile culisante cu ridicare (HST) sunt sisteme moderne de usi culisante panoramice realizate pentru a face o trecere lina din interiorul casei în balcon, terasa sau gradina. Acest sistem redefineste separarea spatiului interior de cel exterior. Spatiile din interior si exterior se contopesc în timp ce beneficiile si eficienta ramân la cote ridicate. Usile culisante cu ridicare pot fi realizate la dimensiuni mari si foarte mari, datorita sistemului special de culisare.Dimensiuni mari si forme constructive variateUsile culisante cu ridicare pot fi realizate în forme constructive variate, cu o singura usa culisanta sau doua. Gabritul acestora este unul generos ceea ce le face perfecte pentru zonele de acces în terase si gradini. Pragul este aproape la nivelul pardoselii si estompeaza distinctia dintre interior si exterior.Actionare usoaraDatorita sistemului de feronerie culisanta, elementele mobile ale usii de mari dimensiuni pot fi deplasate cu usurinta. Actionarea se face usor prin mânerul de deschidere si actionarea se face prin împingere usoara. Optional se pot adauga accesorii suplimentare ce asigura deschiderea automata din telecomanda, protectia la închidere, microventilatia etc.Solutia ideala în materie de luminozitatePuneti un accent deosebit pe o suprafata vitrata mai extinsa si pe o mai buna luminozitate? În acest caz, usile culisante cu ridicare EXIGERE realizate cu sistemul special de profile din aluminiu CORTIZO vin cu o solutie speciala orientata catre design cu o înaltime mai redusa cu peste 50 % în comparatie cu cerceveaua normala a culisantei cu ridicare.Coeficient termic ridicat si izolare acustica garantataSistemul de profile din aluminiu cu bariera termica asigura o izolare termica optima iar sistemul de garnituri contribuie la aceasta. În plus, usile culisante cu ridicare asigura si o protectie fonica ridicata. Datorita acestor elemente componente, usile culisante protejeaza si împotriva curentilor de aer, prafului, averselor.Protectie antiefractie pentru siguranta familiei tale

O zona de acces nu este completa daca nu ofera si certitudinea ca spatiul interior este protejat împotriva tentativelor de efractie. O casa cocheta se va remarca întotdeauna si va intra în vizorul rauvoitorilor, asa ca e bine sa fii pregatit si sa te asiguri împotriva patrunderilor prin efractie.

Usile culisante cu ridicare din aluminiu îndeplinesc cerintele de securitate si pot fi dotate suplimentar cu sisteme antiefractie eficiente care transforma orice încercare de efractie într-un esec. Sistemul de închidere cu cheie asigura locuinta pe perioada în care nu sunteti acasa.

Galerie foto
  • ...