Exigere Probant - ferestre, usi din aluminiu / PVC Bucuresti

Ferestre aluminiu

Iata cîteva beneficii ale ferestrelor din aluminiu EXIGERE:

  • design-ul si aspectul urban al ferestrei din aluminiu, minimalist sau clasic, este adaptabil la orice tip de arhitectura moderna
  • diversitate cromatica multipla cu nuante din gama de culori RAL sau culori speciale pentru ferestre din aluminiu
  • izolarea termica si fonica ale unei ferestre din aluminiu cu bariera termica are valori de exceptie, ideale pentru zone urbane, aglomerate si nu numai
  • fereastra din aluminiu are o rezistenta mare la solicitari mecanice si uzura
  • tâmplaria eficientizeaza etanseitatea la apa în conditii de ploaie cu vânt, sau de conditii meteo extreme, clasa de etansare este data de presiunea la care apar infiltratii în interior (conform EN12208-11/99)
  • fereastra din aluminiu are o protectie antiefractie excelenta cu valori (conform DIN ENV 1627, 1630, DIN EN 356 – sticla, respectiv DIN18521 - mecanism de închidere multipunct)
  • rezistenta la intemperii fac din fereastra din aluminiu candidatul perfect pentru orice zona si arhitectura

Confort si un standard de viata modern

Ferestrele din ALUMINIU aduc calitate, confort si siguranta vietii dumneavoastra. Fereastra din aluminiu EXIGERE va asigura confortul de care aveti nevoie prin excelentele proprietati de izolare termica si fonica, prin usurinta în manipulare si prin durata mare de utilizare cu costuri de mentenanta aproape inexistente.

Eficienta energetica

Fereastra din ALUMINIU este realizata folosind rame ranforsate cu poliamida speciala ce ofera un nivel ridicat de izolare termica potrivit pentru constructii pasive cu zero sau aproape zero consum de energie. Tâmplaria cu bariera termica va va proteja casa de temperaturi neplacute atât pe timp de iarna, cât si pe timp de vara.

Gama exceptionala de culori si finisaje

Fereastra din aluminiu EXIGERE poate avea aproape orice culoare pe care v-o puteti imagina. Sunt disponibile peste 450 de nuante si finisaje diferite: culori metalice sau anodizate, mate sau RAL lucioase, sau chiar si o vopsea coatex speciala rezistenta la zgârieturi si cu o îngrijire minima.

Protectie la efractie

Ferestrele din ALUMINIU ofera un nivel ridicat de securitate, datorita constructiei lor solide si durabile. Siguranta este data de robustetea profilelor din aluminiu, a feronerie speciale cu elemente de siguranta si a geamului termopan securizat. Fereastra din ALUMINIU EXIGERE este certificata pentru protectie anti-efractie, în conformitate cu standardele în domeniu.

Forme diverse

Ferestrele din ALUMINIU pot fi: fixe, mobile, într-un canat sau în mai multe, cu deschidere simpla sau sau cu dubla deschidere, cu deschidere interioara sau exterioara, oscilo-batante sau pivotante.Ferestrele din aluminiu EXIGERE pot fi realizate, de asemenea, în forme rectangulare, cerc, triunghi, trapez etc.

Dimensiuni generoase

Datorita excelentelor proprietati de durabilitate si rezistenta ale ramelor si cercevelelor, ferestrele din ALUMINIU pot fi realizate în dimensiuni mari cea ce le face ideale pentru spatiile unde se doreste un plus de lumina naturala si o vizibilitate panoramica.

Galerie foto
  • ...