Elegant Catering evenimente - Bucuresti

Locatii Partenere Elegant Catering

 Palatul Ghica Tei

 

Cu o istorie de aproape 200 de ani, Palatul Ghica Tei reprezinta dorinta împlinita a Voevodului Grigore IV Ghika, Domn al Tarii Românesti care, cu limba de moarte, a lasat „Legatul Mariei Sale întru pomenire Grigore Ghika Voevod pentru Mosia Colentina din anul 1833”, redactat în limba greaca, prin care impunea generatiilor urmatoare sa conserve acest lacas pentru petreceri placute.

Situat în inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectura, cu un trecut tumultuos, reprezentând o marturie vie a traditiei si a culturii românesti, Palatul Ghica Tei va ofera posibilitatea de a calatori în timp si de a simti emotiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

Interiorul generos precum si finisajele deosebite ale Salii de Bal a Palatului, raspund celor mai exigente pretentii ale unui public select, atent la cele mai mici detalii. Saloanele au fost special construite pentru evenimente de amploare si impresioneaza prin designul deosebit, care împleteste luxul clasic de odinioara cu stilul modern.

Facilitatile oferite de saloanele noastre raspund tuturor nevoilor unui eveniment care sa atinga perfectiunea: suprafata de peste 650 de metri patrati, la care se adauga un lobby generos, doua ample curti venetiene interioare si terasa cu tei seculari si vedere spre lac, care pot fi amenajate pentru cocktail-uri si ceremonii sau mese festive în aer liber. Gradina palatului, cu o suprafata de 1.500 mp unde se pot organiza evenimente în aer liber si parcare pazita cu capacitate de peste 100 de locuri.

Posibilitatea de amenjare a acestor spatii depinde numai de viziunea si imaginatia clientului. Saloanele pot gazdui pâna la 700 invitati pentru evenimentele corporate sau private.

Palatul Ghica Tei organizeaza cele mai frumoase nunti si petreceri de botez, alaturi de evenimente culturale, sociale si de caritate, petreceri de companie, lansari si întâlniri pentru mediul de afaceri din România.

   

Conacul Serghiescu

Atmosfera de basm, conturata de luminite, decoruri organice, baloti de paie si nuci impozanti constituie ingredientul magic pentru orice nunta boema sau garden party în care singura eticheta este sa te simti în largul tau.

Conacului Serghiescu: un spatiu magic, protejat de vegetatie deasa, curti vaste strabatute de alei ce serpuiesc printre ronduri cu flori viu colorate, te invita sa te relaxezi dupa pofta inimii.

Conceput pentru experiente aparte – nunti, botezuri, aniversari si diverse alte evenimente în aer liber, la conac gazduim exclusiv petreceri private, organizate dupa scenarii la care te provocam sa fii coautor împreuna cu noi.

Atmosfera de basm, conturata de luminite, decoruri organice, baloti de paie si nuci impozanti constituie ingredientul magic pentru orice nunta boema sau garden party în care singura eticheta este sa te simti în largul tau.

www.conaculserghiescu.ro

Galerie foto
  • ...