Pepiniera Du Val D'Yerres Deux, Bucuresti

Servicii deszapezire

PEPINIERA DE VAL D'YERRES DEUX ofera servicii de deszapezire a spatiilor exterioare ale diverselor cladiri ( de birouri, institutii, centre de afaceri ), pentru platforme industriale si ansambluri rezidentiale, avand la dispozitie o gama completa de echipamente si utileje pentru deszapezire dar si know-how-ul necesar acestei activitati.

Multumita acestor utilaje de deszapezire si echipamente profesionale de imprastiere a materialelor antiderapante si antiinghet suntem capabili sa actinam prompt, imediat dupa declansarea fenomenelor meteorologice si sa incheiem operatiunile in cel mai scurt timp, pentru locatiile si arterele reprezentand urgenta de gradul intai ale platformelor duneavoastra industriale, precum si spatiului din jur.

Serviciile oferite de specialistii nostrii se evidentiaza atat prin eficienta, cat si prin costuri reduse:

-  Deszapezire mecanizata a suprafetelor acoperite de zapada;

-  Indepartarea manuala a zapezii din locurile greu accesibile;

-  Imprastierea de materiale antiderapante ( clorura de calciu, nisip, etc. ) in functie de locatie si agreate de clientul nostru;

La solicitarea clientilor nostrii, se pot cantona utilaje de deszapezire pentru a asigura acest serviciu permanent, pe durata intregului sezon de iarna.

Nu lasati iarna sa va ia prin surprindere! 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721234568 (Stephane Fanel Oprea); 0735228803 (Catalin Oprea); Fax: 0246276027
Bd. Ion Ionescu de la Brad, Nr.61-63 Et.5, Ap.18, Sector 1, Bucuresti
Distribuie