Pepiniera Du Val D'Yerres Deux, Bucuresti

Mobilier urban

PEPINIERA DE VAL D'YERRES DEUX impreuna cu parteneri experimentati va propune proiecte urbanistice si peisagistice unice, care imbina frumosul si functionalul oferindu-va cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. 

In baza unei comenzi ferme va punem la dispozitie mobilier urban de import sau autohton in functie de exigentele dumneavoastra. Elementele de mobilier urban se regasesc in toate amenajarile peisagistice si includ de la banci din lemn sau otel, cosuri de gunoi, stalpi de iluminat si bolarzi la locuri de joaca si sisteme de fitness in aer liber. Specialistii nostrii va pot executa la comanda foisoare, pergole, jardiniere, dekuri din lemn care au un design unicat si o inalta calitate a finisajelor, deoarece pe langa utilitate sau functionalitate, mobilierul urban trebuie sa aiba un aspect placut si sa se armonizeze cu arhitectura locatiei.

Mobilierul urban propus in amenajarile noastre este insotit de fise tehnice si prezinta garantie in functie de fiecare element in parte.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721234568 (Stephane Fanel Oprea); 0735228803 (Catalin Oprea); Fax: 0246276027
Bd. Ion Ionescu de la Brad, Nr.61-63 Et.5, Ap.18, Sector 1, Bucuresti
Distribuie