Pepiniera Du Val D'Yerres Deux, Bucuresti

Peisagistica

PEPINIERA DE VAL D'YERRES DEUX va pune la dispozitie servicii de consultanta, proiectare peisagistica, amenajare completa a spatiilor verzi si intretinerea acestora.

Deviza noastra fiind seriozitatea si calitatea lucrarilor executate, respectul fata de natura, flexibilitate in relatiile cu partenerii nostrii, executam proiecte de amenajare peisagistica pentru clienti privati si municipalitate, pornind de la simple gradini de dimensiuni modeste pana la parcuri, spatii urbane si zone extraurbane.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii, inca de la inceputul proiectului, va propunem elementul principal de la care porneste amenajarea spatiului verde - gazon natural seminte si rulouri. Concept modern si exclusivist, aceasta alternativa de gazon aduce o noua dimensiune de comfort si eleganta.

Serviciile oferite sunt personalizate in functie de dorintele clientilor, avand posibilitatea de a gasi solutii eficiente pentru orice problema legata de terenul ce trebuie amenajat in functie de tema si complexitatea amenajarii solicitate beneficind totodata si de consultanta in vederea achizitionarii de exemplare dendro-floricole.

Proiectele realizate si implementate de noi dispun de garantie prin crearea unui contract de intretinere periodica in functie de complexitatea spatiului amenajat si necesitatile biologice diverse ale materialului dendro-floricol plantat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721234568 (Stephane Fanel Oprea); 0735228803 (Catalin Oprea); Fax: 0246276027
Bd. Ion Ionescu de la Brad, Nr.61-63 Et.5, Ap.18, Sector 1, Bucuresti
Distribuie