Dow Class Market - Comercializare, instalare si intretinere usi industriale si de garaj automate, Bucuresti

Usi culisante rezistente la foc

Pentru toate tipurile de cladiri firma Hörmann furnizeaza, în functie de riscul la incendii, solutii de usi culisante fiabile, cu o buna functionare si care preîntâmpina riscurile în variante cu o foaie sau doua. Constructiile cu protectie împotriva incendiillor sunt testate conform DIN 4102, controlate din punct calitativ de catre institutia de testare a materialelor din Braunschweig si aprobate de catre DIBt (Deutsche Institut für Bautechnik).
Usile culisante de protectie împotriva incendiilor, pentru cai sigure de evacuare de urgenta si de salvare, sunt testate în plus si conform DIN 18095. Acestea sunt recomandate pentru toate zonele frecventate de foarte multe persoane, unde acestea trebuie sa fie protejate în cazul unui incendiu împotriva raspândirii de gaze nocive.
Pentru o trecere rapida a persoanelor si trecerea cu carucioare cu încarcaturi sau dispozitive mai mici de transport se recomanda usile culisante de protectie împotriva incendiilor cu usi pietonale înglobate / iesiri de urgenta. În general, usile pietonale înglobate / iesirile de urgenta sunt dotate cu amortizoare pe sina de glisare, din motive de protectie împotriva incendiilor.

Galerie foto
  • ...