Dow Class Market - Comercializare, instalare si intretinere usi industriale si de garaj automate, Bucuresti

Usi rulou

Usa de garaj RollMatic a firmei Hörmann creaza mult spatiu în fata si în interiorul garajului. Pentru a parca, puteti sa înaintati cu masina, direct, pâna lânga usa. În plus zona tavanului ramâne libera. Blatul usii RollMatic este fabricat din aluminiu de înalta calitate, rezistent la coroziune si este dotat cu tehnica moderna de actionare Hörmann. Sistemul de actionare este usor de întretinut datorita pozitionarii acestuia în afara consolei. Pornirile si opririle usii RollMatic sunt deosebit de line si de silentioase, ceea ce contribuie la menajarea usii. Butonul de interior si iluminatul garajului sunt deja integrate în carcasa unitatii de comanda.

 

Constructie cu economie de spatiu

Usile rulou RollMatic se deschid vertical si nu necesita aproape deloc spatiu în garaj. Gratie principiului lor de constructie ele ofera un spatiu maxim pentru parcarea în interiorul si în fata garajului.De asemenea, spatiul pâna la plafon ramâne liber si poate fi folosit, de exemplu, pentru corpurile de iluminat sau ca spatiu suplimentar de depozitare.

Optim la modernizari

Forma deschiderii garajului nu are nicio importanta la usile-rulou pentru garaje, nu conteaza daca este
dreptunghiulara, oblica sau cu bolta.Un RollMatic de la Hörmann se va potrivi mereu.

Montarea în fata deschiderii din zidarie

Pentru garajele cu buiandrug mic si/sau deschideri mici în lateral obtineti usa RollMatic si ca usa-rulou exterioara pentru montare în fata deschiderii din zidarie.Usa-rulou exterioara este furnizata ca set complet
cu sistemul de actionare optim adaptat. Masca de protectie a axului de înfasurare, amplasata în jurul sistemului de actionare protejeaza contra efectelor intemperiilor si interventiilor din exterior.Masca de protectie a axului de înfasurare si tocul sunt furnizate în nuanta usii pentru pastrarea unui aspect unitar, armonios al usii.
La usa-rulou exterioara, masca laterala de protectie a tocului este din aluminiu, cu ferestre pentru verificarea sistemului de arcuri.

Galerie foto
  • ...